Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Niet zomaar een fotodagboek // mei

saar-vandegaer 11 Comments

Niet zomaar een fotodagboek // mei

Saar Vandegaer 11 Comments

Mijn behind- the-scenes-foto’s van afgelopen maand deel ik weer even graag in een overzichtje met jullie. Afgelopen maand volgde ik een interieur cursus. Gedurende 3 lessen gingen we aan de slag om enkele ruimtes in onze woning anders aan te pakken. Het is wel fijn om daar zo enkele avonden per maand rustig mee bezig te zijn. De koppen bij mekaar steken bij andere interieurarchitecten die hun goede ideetjes aan de man brengen. Je bent nooit te jong om bij te leren ;-).

Begin mei was er een event van Pabo. Jaja je leest het goed ;-). Ceci n’est pas un macaron?! Het was een gezellige avond begeleid door een seksuologe. De avond draaide om het goed voelen als moeder en hoe je ermee omgaat na een bevalling. Eigenlijk wel eens een leuke insteek om te horen ook van anderen.

Vaak deel ik al eens een foto in mijn instagramstories van mijn 2 vriendinnen met hoorns. Pauline en Paulette zijn zo gehecht aan mij vooral Paulette hier op de foto gaat altijd lopen als er iemand in de buurt komt, behalve bij mij. Dan komt ze toch graag eens ruiken of ik geen eten bij heb haha.

Hier was mijn kippengamma nog compleet met de mooie zijdehoentjes. De hond van de buren heeft ze 2 weken geleden allemaal komen doodbijten en begraven. Kindjes en ook ik vinden het enorm jammer. Een kip is een vreemd dier en hecht zich niet zo snel, maar een zijdehoen komt ook graag fletsen. Ze zijn zo lief met al hun pluimen. Maar jammer genoeg hebben we ze niet meer.

Op een zaterdagavond met de ladies afgesproken voor een etentje in Brussel. We zijn een groepje van 5 ex-collega’s en we spreken maandelijks nog af met mekaar. Altijd leuk en gezellig!

Dinner bij Amen. Aanrader!

Zondag kwamen mijn 2 blogvriendinnen langs voor een brunchke. We spreken geregeld af tussen het bloggen door. Wel fijn dat er op die manier een mooie vriendschap is ontstaan met Griet & Steffi. We hebben in de namiddag nog beauty spullen uitgewisseld.

Die avond ondernam ik nog een poging om een yoga sessie te doen samen met mijn 2 charels. NamastΓ© ging Gijs wel goed af, maar Ivonne had die dag echt behoefte aan heel veel knuffelen en dan doen we dat gewoon ;-). Ze heeft zo van die dagen.

In de meimaand vieren we moederdag. Ik werd in de watten gelegd door mijn sjarels & ‘my moon my man’.

We spannen de riem aan en gaan weer voor gezond, al blijkt avocado niet zo heel gezond te zijn.

Ik werd helemaal verliefd op deze dressoir van Zuiver bij Morres Wonen.

In de zomer wordt de rode lipkleur al eens vervangen door wat feller roos.

We waren Gijs even kwijt, hij ging helpen bij de was of zich verstoppen?

In mei leggen alle vogels een ei, maar ook onze kip, die het drama overleefde, verwelkomt 4 kuikens. Ze doen het heel goed en zijn al mooi gegroeid.

Creatief aan de slag in de voorbereiding van Ivonnes verjaardagscadeau. Een poppenhuis, maar enkele meubels kregen een ander kleurtje. Het plaatje klopt!

Er was een event van Dove in Antwerpen. Samen met Griet reden we stapsgewijs naar daar. Jawel fille van iets voorbij Lummen tot in Antwerpen. Maar gelukkig kan je in goed gezelschap de tijd wel doden. Deze nieuwe deo variant met peer ruikt heel zomers & fris.

Ons Steffi werd wel gemist ;-).

Altijd leuk om andere bloggers te leren kennen. Ik volg Nathalie ook al een tijdje maar had haar nog nooit IRL gezien. Bij deze ;-).

Tims verjaardag werd gevierd met een etentje in Hasselt bij Nostalgia (Grieks).

Ivonne stuurt een persoonlijke verjaardagsboodschap naar hare peter. Ik vind het altijd leuk om aan zo een foto’s wat tekeningen van Eva Mouton met de app toe te voegen. Zo lijkt het een virtueel verjaardagskaartje. Nee, mijn kinderen zijn duidelijk geen engeltjes maar papa heeft haar wel wat opgestookt.

Mijn vriendin beviel van een tweeling. Om haar wat te verwennen en te helpen want ja ze heeft haar wel vol natuurlijk, bezorgde ik een pakketje kraamkost. Een gezonde salade, een pasta pesto met spekjes en wat snoep.

Het poppenhuis is klaar! Ik kan al wel verklappen dat Ivonne er heel blij mee was. We vierden haar verjaardag 2 juni en intussen staat ook het verslag van haar feestje online.

Dit was de gevarieerde meimaand. In juni gaan we met het gezin op vakantie naar Frankrijk. Ik ben benieuwd hoe dat zal verlopen.

 

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

11 Comments

 • Sarah juni 7, 2017 at 2:25 pm

  Leuke samenvatting. Het poppenhuis is leuk geworden. Jammer dat ik niet dichter bij je woon. Zonde van de kippen, maar je weet, je mag een aantal kuikens van me kiezen. Jouw lange rok van jbc is zoooo mooi!

  • Saar Vandegaer juni 7, 2017 at 2:29 pm

   Dankjewel ????, ja dan zou wel leuk zijn he mekaars deur platlopen. Dat met die kuikens regelen we zeker, heel fijn! Dankjewel voor je compliment van de rok. Zit supergoed, aanrader.

 • Katrien (Marie Cadie) juni 7, 2017 at 9:40 pm

  Jammer inderdaad van je kippen.
  Hier worden ze de hele tijd doodgebeten door een vos of marter, geen kippen voor ons meer dus! πŸ˜‰

 • Mieke Vandeperre juni 8, 2017 at 8:32 am

  Hoi, ik volg je nog maar pas, dus misschien is de vraag al eens gesteld. Wat een supertoffe placemats! Vanwaar komen die? Ik heb een lange witte eettafel en hou ook zo van die mint-kleur: pastellerig maar toch niet flets. Dus kan je mij dit geheimpje verklappen? Alvast bedankt!

  • Saar Vandegaer juni 8, 2017 at 9:00 am

   Hey Mieke, dankjewel. Je bedoelt die mint met gouden bolletjes? Die komen van bij de Zeeman ????????.

 • Vlijtig Liesje juni 9, 2017 at 9:16 am

  Dat dressoir is inderdaad prachtig! Een beetje fifties. Daar houd ik van!

  • Saar Vandegaer juni 9, 2017 at 6:44 pm

   Ja he! Ik heb al gekeken waar ik het zou kunnen zetten. Heel tof

 • Femcetera juni 12, 2017 at 3:57 pm

  Ik loop wat achter met het lezen van blogpost, maar ik wil toch nog even zeggen dat het een super leuk maandoverzicht is! πŸ˜‰ Zo’n interieur cursus lijkt me super leuk en zou ik zelf ook wel eens willen volgen.

  • Saar Vandegaer juni 12, 2017 at 4:46 pm

   Is wel een aanrader ook om zo lege ruimtes in te kleden en daar rustig je tijd voor te nemen. Dat lukt thuis niet altijd even goed ????

 • Resaarcle juni 23, 2017 at 11:04 am

  Zo veel leuke dingen gedaan, naamgenoot! Ik ga je voorbeeld deze maand eens volgen want ik ben een saaie huismus geworden. ????

  • Saar Vandegaer juni 23, 2017 at 4:39 pm

   Hihi dankjewel, doen! Genieten en sociale dingen doen zou ik zeggen. Terrasjesweer ????

  Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!