Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Niet Zomaar een fotodagboek // januari

intago No Comments

Niet Zomaar een fotodagboek // januari

intago No Comments

Hierbij vind je mijn fotodagboek terug van de maand januari. We deden leuke uitstapjes met de kinderen maar er stond ook een superleuk beauty event op de agenda.

De maand januari loopt ten einde en ik toon jullie een beetje hoe mijn blogmaand was aan de hand van foto’s. Heel wat foto’s zag je al terugkomen op mijn instagram of Snapchat. Zo krijgen jullie een blik achter de schermen en toon ik wat meer persoonlijke dingen. Welke events ik deed of wat ik leuk vind om te doen met de kinderen. Waar ik wat me-time op zoek, kortom waar ik energie en een goed gevoel van krijg. Daarin zie je dat ik veel belang hecht aan familie, goede vriendschappen en nog zoveel meer.

De maand januari werd ingezet bij nieuwjaarsnacht. We vierden samen met vrienden, supergezellig! Mijn outfit werd een roze A-lijn rokje van Essentiel dat ik als koopje in outlet op de kop kon tikken, gecombineerd met een zwart T-shirtje van Vila.

by Saar Vandegaer

Tijdens de vakantie wordt, zoals de traditie dat vraagt, de nieuwjaarsbrief plechtig voorgelezen. Gijs kan daar zo van genieten hè zijn versje opzeggen. Hij kreeg leuke Playmobil, nog wat rijdend leuks en een supercoole overal van ‘John Deere’. We brachten een bezoeken aan Plopsa Indoor waar kunstmatige sneeuw, net echt, uit de lucht kwam dwarrelen.

Zondag is maskertjesdag en ondergaat de badkamer haar wekelijkse poetsbeurt. Ik gun jullie een glimp in mijn badkamerkastje dat dringend aan wat organisatie toe was….oeps!

Zondag = maskertjesdag

​Dan was het zover, Ivonnes eerste schooldag. Goed gemutst en met een boekentas vol curiositeit vertrok ze hand in hand met papa naar de klas. De eerste dagen kwamen er toch enkele traantjes aan te pas maar intussen huppelt het kind zo vrolijk naar de klas.

“Beauty to me, is about being comfortable in your own skin. That or a kick ass red lipstick. -Gwyneth Paltrow”

Januari is ook de maand van de jaarlijkse tandarts controle. We nemen de kindjes mee voor hun eerste check up en zo wennen ze al aan die toch iets of wat vreemde stoel.

Ik ging samen met collega blogster Steffi van Beauty Treasures naar de Beauty Speed Date in Antwerpen. We maakten er kennis met de vernieuwde lijn van Mylène, Babor, Eucerin, Chloë, Dermalex, T.Leclerq en nog zoveel meer. Bio-Oil bezorgde me alvast een superleuke foto. Nadien een snelle maar gezellige diner bij Mercado. Toen ik die avond thuis kwam, voelde ik mij niet zo geweldig. Ik was jammer genoeg net als velen geveld door griep. Samen met dochterlief en manlief werd het een weekend uitzieken, uitzweten en slapen. Ja, vooral veel slapen.

Wie mijn vlogs in de kerstperiode heeft gevolgd weet dat ik 2 superschattige dwerggeitjes heb. Elke dag ga ik hen even knuffelen. Ze zijn altijd zo nieuwsgierig. Paulette komt even dag zeggen.

Het laatste weekend van januari stond ook helemaal in het teken van genieten. Ik hou zo van een latte macchiato. Altijd even genieten met een kop warme koffie en gestoomde melk. Zondag hadden we afgesproken met Phuong en haar gezin. We kennen mekaar al van onze studententijd en dus wat blijven plakken. Onze zoontjes schelen slechts een week. Tussen de meisjes zit iets meer verschil maar het is altijd heel gezellig om wat tijd met mekaar te spenderen. Met dit heerlijke winterweer konden we niet anders dan een wandeling te maken en te genieten van de heerlijke buitenlucht.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!