Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Niet zomaar een boek ‘Maak elk moment buitengewoon’

saar-vandegaer No Comments

Niet zomaar een boek ‘Maak elk moment buitengewoon’

Saar Vandegaer No Comments

Niet geheel oninteressant lijkt het me om een lifestylethema op te pikken. Ik wil graag met jullie delen welke boeken ik nu en dan lees. Wat favoriet is en wat me bij blijft. Ik ga dit dus elke maand laten terugkomen op de blog. De eerste aan de beurt is Mariska van de blog Buitengewoon Anders.

Ik ken Mariska al een tijdje, leerde haar kennen door het bloggen en ik mag toch wel zeggen dat ze daardoor een goede vriendin is geworden. We deelden samen als eens de ‘no make-up challenge‘. Maar dus nu schreef ons Mariska een boek. Een boek dat bruist van de ideeën net zoals Mariska zelf. Geen enkele challenge is haar te veel.

De thema’s die aan bod komen zijn DIY, GIY, LIY, TIY en PIY. Als je dus allerhande ideetjes zoekt om de dingen op een originele manier aan te pakken, dan is dit boek volledig je ding. Zo kregen wij voor ons 10-jarig huwelijk van Mariska een mandje vol kerstballen; witte en doorzichtige. Deze laatste waren gevuld met centjes en op de witte had ze vanalles getekend. De datum, wij 4, hartjes en ze schitteren sinds vorig jaar in onze kerstboom. Dat zijn voor mij heilige kerstbollen waar niks mee mag gebeuren. Zo een originele ideetjes om cadeautjes te geven kan je onder andere terugvinden.

Ikzelf ben enorm geïnteresseerd en geïnspireerd door het ‘travel’ hoofdstuk. Iets wat ikzelf graag doe en meer wil doen. Jammer genoeg kan dat nu eenmaal niet altijd maar Mariska neemt ons mee naar de meest fantastische plaatsen die ze al met haar gezin of man bezocht.

Je leven zal nooit meer saai zijn! Doorbreek de routine en maak van het gewone iets buitengewoons.

Ze heeft een bucketlist en geeft mee welke items er al werden af gevinkt met een verwijzing naar leuke adresjes. Op mijn bucketlist staat al jaren een reis naar het noorderlicht. Ik lig vaak ’s avonds te kijken naar waar ik best ga; IJsland of Noorwegen. Evenzeer staan er leuke uitstapjes dichtbij huis vermeld. Binnenkort weer eens tijd om een bezoekje te brengen aan het hallerbos.

En voor wie graag creatief aan de slag gaat of hooked is aan escapen? Ook daarvoor leuke tips in dit boek. Ik weet alvast welke zoektocht ik ga uitstippelen naar het gouden ei in onze tuin bij Pasen.

Het boek is te koop bij Standaard boekhandel voor €22,50

Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!