Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Niet Zomaar Bloggen

intago No Comments

Niet Zomaar Bloggen

intago No Comments

Ik keek er al een tijdje naar uit maar dit weekend was het zover. Ik mocht naar de ‘Femma Blogschool’. Onder het mom; ‘je bent nooit te jong om te leren’, schreef ik me een tijdje geleden in. Nieuwsgierig en met toch wat zenuwen vertrok ik zaterdagmorgen naar Mechelen. Hierbij mijn weekenddagboekje.

Een nieuwe maand, een nieuw begin! Dit weekend is er eentje dat ingezet wordt met een weekendje op school. Ik ben nog maar enkele maandjes bezig met bloggen maar extra tips en tricks kan ik zeker bijleren. Voor de opstart van de blog las ik het boek Make it, blog it, share it van Femma. Toen ik ook vernam via hun website dat ze een weekend bijscholing organiseerden, moest ik natuurlijk niet lang twijfelen.

Ik vertrok deze morgen in een frisse auto met 8° en zakte af naar Mechelen. Dat was alweer even geleden. Ik had er zin in; nieuwe mensen, andere bloggers, leuke anekdotes, vele tips en hopelijk ook wat leuk advies! Want er is altijd ruimte voor verbetering.

We starten de ochtend op een leuke locatie met een kennismakingsronde van boeiende gastsprekers; Mama Van Vijf, Compagnie M, Livingbythesea & Leuke Wereld. Leuke inspiratie van 3 andere blogsters met elk hun eigen identiteit, tips & advies. Tijdens de lunch was er wat tijd om mekaar beter te leren kennen. In de namiddag volgde nog wat extra info van Lobke Leuke Wereld en Liesje van Femma.
We sloten de dag af met een zonnig terrasje, veel beter weer dan deze morgen, en een etentje in leuk gezelschap.

Omdat we zondagmorgen terug vroeg op post mochten zijn, boekte ik een nachtje bij hotel Montreal in Mechelen. Na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijtje begin ik aan dag 2 van de #FemmaBlogschool.
De ochtend start na wat rondjes rijden en stresserend zoeken naar parking op een hele leuke manier. Vandaag steken we van wal met Marie van WalkieTalkie en Vicky van Sixpense fotografie. Geniet even mee van de foto’s. Ben heel blij dat ik zoveel andere blogsters heb leren kennen dit weekend. Toch wel leuk om de persoon achter de blog te leren kennen. Volgend jaar ga ik graag nog eens mee.

Jullie nog leuke tips of ideetjes die je zeker op de blog wil zien verschijnen?

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!