Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

New: handige crossbody-bag

saar-vandegaer 5 Comments

New: handige crossbody-bag

Saar Vandegaer 5 Comments

Ik verwelkomde deze solden een nieuw crossbody tas(je). Ok ik geef het toe…Ik heb iets met tassen. Dat is zoals schoenen, je kan dat wel gebruiken. Nu ik vind vaak een tas mooi, maar daarom koop ik ze niet meteen. Aan dit exemplaar kon ik niet weerstaan. Ik gebruikte namelijk altijd dezelfde tas en vond nooit een leuk nieuw exemplaar. Het was altijd iets; te kort of te lang of te zwaar of te duur…

Model

Toen zag ik deze leuke in een winterkleurtje dat perfect past bij mijn garderobe. Niet te groot, niet te klein en met een handige magneetsluiting. Mijn langwerpige portefeuille past erin en hij was in solden. Huh wablief, jawel solden zeg ik u. Ik betaalde voor dit leuke tasje slechts €23. Mooi hoeft duidelijk niet altijd duur te zijn. En sinds ik ze heb, gebruik ik ze continue. Ah ja tuurlijk zo handig. Alles is snel bereikbaar maar vooral mijn 2 handen zijn vrij. Ik heb namelijk mijn beide pollekes nodig om die kinderen van mij in de gaten te houden.

Het schouderbandje doet me wat denken aan een auto-gordel maar bovenaan op de schouder komt er terug een rode stukje (nep)leer terug.

Fotograaf: Gijs (insta-zoon)

Ik kocht deze handtas online.

Op mijn wishlist staat een duurder model beken ik eerlijk waar. Ik heb namelijk een zwak voor de handtassen van Marc Jacobs. Hoe doen jullie dat? Kopen jullie ook al eens een handtas online of tweedehands?

Saar Vandegaer

All posts

5 Comments

 • Tania januari 25, 2018 at 4:41 am

  Mooi kleurtje. Heb net eentje in dezelfde kleur gekocht. Heb ook een zwak voor Marc Jacobstassen.

 • Griet januari 28, 2018 at 7:27 am

  Ik vind zo’n crossbody schoudertassen ook heel handig! Mooi kleurtje

 • Beauty Treasures januari 28, 2018 at 8:59 am

  Heel mooi exemplaar

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!