New: handige crossbody-bag

Ik verwelkomde deze solden een nieuw crossbody tas(je). Ok ik geef het toe…Ik heb iets met tassen. Dat is zoals schoenen, je kan dat wel gebruiken. Nu ik vind vaak een tas mooi, maar daarom koop ik ze niet meteen. Aan dit exemplaar kon ik niet weerstaan. Ik gebruikte namelijk altijd dezelfde tas en vond nooit een leuk nieuw exemplaar. Het was altijd iets; te kort of te lang of te zwaar of te duur…

Model

Toen zag ik deze leuke in een winterkleurtje dat perfect past bij mijn garderobe. Niet te groot, niet te klein en met een handige magneetsluiting. Mijn langwerpige portefeuille past erin en hij was in solden. Huh wablief, jawel solden zeg ik u. Ik betaalde voor dit leuke tasje slechts €23. Mooi hoeft duidelijk niet altijd duur te zijn. En sinds ik ze heb, gebruik ik ze continue. Ah ja tuurlijk zo handig. Alles is snel bereikbaar maar vooral mijn 2 handen zijn vrij. Ik heb namelijk mijn beide pollekes nodig om die kinderen van mij in de gaten te houden.

Het schouderbandje doet me wat denken aan een auto-gordel maar bovenaan op de schouder komt er terug een rode stukje (nep)leer terug.

Fotograaf: Gijs (insta-zoon)

Ik kocht deze handtas online.

Op mijn wishlist staat een duurder model beken ik eerlijk waar. Ik heb namelijk een zwak voor de handtassen van Marc Jacobs. Hoe doen jullie dat? Kopen jullie ook al eens een handtas online of tweedehands?

5 Comments

 1. Tania

  januari 25, 2018 at 4:41 am

  Mooi kleurtje. Heb net eentje in dezelfde kleur gekocht. Heb ook een zwak voor Marc Jacobstassen.

 2. Griet

  januari 28, 2018 at 7:27 am

  Ik vind zo’n crossbody schoudertassen ook heel handig! Mooi kleurtje

 3. Beauty Treasures

  januari 28, 2018 at 8:59 am

  Heel mooi exemplaar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!