Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Natural make up challenge

intago No Comments

Natural make up challenge

intago No Comments

Grote sterren als Alicia Keys en Adèle doen het al lang. Shoots zonder make up, maar komen we daar eigenlijk mee weg? Hebben we het nodig en is een foto wel mooi zonder?

by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maessen
by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maesen
by Inge Maesen

Step outside your comfort zone…

Toen Mariska Blommaert me uitdaagde voor deze challenge moest ik toch even nadenken. Ik liet me inspireren door Adele (link nieuwssite) & Alicia Keys. Mariska is bekend van haar blog buitengewoon anders. Een natuurlijke schone die buitengewoon anders leeft. Om dan samen met een ‘beautyblogger’ deze uitdaging aan te gaan was voor ons allebei wel heel apart maar o zo leuk om te doen. Voor deze shoot waren we volledig ‘kaal’ wat make up betreft. Zelfs mijn haar kreeg 0,0 aandacht. Het was die dag gewoon gewassen en aan de lucht gedroogd. Telkens ik een spiegel zag, vond ik het vreselijk. Je ziet jezelf zo anders, kaal, bleek en al snel een vermoeide indruk. Al is dat misschien maar een idee? Echte schoonheid zit toch vanbinnen, niet waar?

Ga ik voortaan make-uploos door het leven?

Daar vrees ik toch voor al zal een kiekje op instagram met de #nomakeup zeker wel meer voorkomen. Want laat ons nu eerlijke zeggen dat we zijn wie we zijn. Het is voor mij wel telkens een leuke uitdaging om de impact van make-up te zien. Dat zie je ook in dit filmpje. Maar het is oh zo fijn om te zien wat een goed gevoel een beetje make-up je kan geven.

Wat wel zeker is is dat ik blij ben met mijn huid op dit moment. Eindelijk na jaren sukkelen, geen pukkel meer te bespeuren. Helaas kan ik de littekens of donkere vlekken die zich als restant in mijn huid hebben genesteld niet verbergen. Maar hey, ik geef me eens helemaal bloot. Voor 1 keertje dan…

Ga jij de challenge aan? Tag ons dan en laat het weten in je instagramfoto met de #nomakeup & #Nietzomaarsaar of #buitengewoonanders

Het was een fijne shoot en deze blogster veroverde alvast een plaatsje in mijn hart. See you soon Mariska!

Locatie shoot: domein 3 Fonteinen Vilvoorde

Fotografe: Inge Maessen

Liefs,
Saar

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!