Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

My first Julia

intago No Comments

My first Julia

intago No Comments

En toen maakte ik nog eens iets voor mezelf! De naaimachine werd van onder het stof gehaald en toverde eens iets leuks te voorschijn…

Haha ja toveren, was dat maar waar. Eerst heb je natuurlijk dat patroon uitknippen nadat je hebt uitgedokterd welke maat het beste zou zijn. De stof was al lang uitgekozen. (Lees: Al 3 maanden geleden gekocht.)

Het was op het Femma blogweekend dat ik voor het eerst Compagnie M leerde kennen. Nadat enkele andere blogsters me vertelden dat die Julia wel prima zou lukken lokte mijn nieuwsgierigheid me toch naar haar website. Een goeie naaister ben ik niet, je kan me beter benoemen als een toch eerder iets of wat slordige naaister. Maar dit ging echt prima! Het patroon voor Ivonnes Jullia ligt al klaar dus nu nog enkel beslissen welk stofje ik ga nemen. Wie weet maak ik wel een hele reeks. Als ik ooit weer eens 5 minuutjes tijd heb…Je kent dat wel, druk bezette mama van 2. Hopelijk heeft de naaimicrobe me weer wat te pakken. Ik kocht ook het patroon van de Lotta. Er ligt daarvoor een zwart stofje met gouden opdruk te blinken. Wie weet lukt het me nog net voor 31/12.

Ik ben wel nieuwsgierig naar jullie naaimicrobe of leuke adresjes voor stofjes? Laat het me zeker weten! Stuur gerust een mailtje.

Liefs,
Saar

 

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!