Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Muurdecoratie

intago No Comments

Muurdecoratie

intago No Comments

We hebben weer enkele katten in huis. Geen echte natuurlijk maar wel een leuke speelse oplossing. Er zijn er hier 2, allé wij allemaal die het geweldig vinden.

Toen ik van Tenstickers een muursticker mocht laten maken wist ik meteen wat ik ging kiezen. Ik wil al lang zoiets speels in onze traphal doen. Eerst dacht ik het zelf te tekenen met pantone stiften om het daarna te verven maar deze oplossing bleek toch wel handiger en sneller.

Tenstickers maakt muurstickers met tekst en illustraties. Op hun website zie je tal van mogelijkheden. Het grote voordeel is dat de muurstickers ook kunnen personaliseren. Ik mocht dus een illustratie uitzoeken met eventueel tekst erbij en dan hebben hun ontwerpers ervoor gezorgd dat het een mooie sticker werd in verhouding met mijn traptreden. De stickers worden geleverd in een kartonnen koker. Er zit een kleine handleiding met een volledige beschrijving hoe je het moet aanbrengen. Zoals je kan zien op de foto’s is het aardig gelukt. Toen Gijs & Ivonne het zagen vonden ze dat zo leuk. “Oh kijk poezen mama!“ Hopelijk gaat het avondritueel nu ook veel vlotter langs de poezen!! Ik ben benieuwd.

Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op hun website. Voor het personaliseren kan je een afbeelding hier uploaden.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Wat vinden jullie ervan?

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!