Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

MUD workshop

intago No Comments

MUD workshop

intago No Comments

Omdat make up zo leuk is en ik altijd in ben voor wat nieuws volgde ik een workshop van MUD. Ik liet me een zwaarder ooglook aanmeten omdat net dat hetgene is waarvan ik dacht er niet mee te staan. Het resultaat was een leuke verrassing. Hierbij een fotoverslagje…

Toen Gwen van Get Styled me uitnodigde voor een make up workshop gegeven door een make up artiste van MUD, make up designory moest ik niet lang twijfelen.

Ik werd onthaald door Esther, MUD, en legde me een stappenplan uit van wat de meest gebruikte toepassingen zijn en wat voor mijn huid ideaal is. De basis; foundation, concealer, afpoederen zit goed. Toen we aan de ooglook begonnen vroeg ze mij wat ik zeker niet doe of niet durf te doen. Dat was wel een goede aanpak want zware ooglooken vind ik een moeilijke. Ik ben gezegend met afhangende oogleden. Daardoor kan ik jammer genoeg geen ‘winged’ eyeliner aanbrengen. Echt jammer hè want ik vind dat zo mooi! Ja, ik kan dat natuurlijk wel als ik wil maar het is niet makkelijk en het resultaat is ook nooit wat ik zou willen. Maar een zware ooglook kan wel zonder dat ik het gevoel heb blijtogen te hebben. Ze koos als accentkleur donkerblauw. Een kleur die nooit in me zou opgekomen zijn maar ik vind het resultaat zeker geslaagd. Wat vinden jullie van mijn smokey eyes?

De pigmentatie van MUD is ook prachtig. Ik heb naast Urban Decay Naked zo een mooie pigmentatie gezien. De kleuren die je ziet in het pallet, zijn het ook effectief bij het aanbrengen. Ik kan iedereen zo een workshopje aanraden. Voor wie in de buurt woont, spring zeker een keer binnen bij Gwen want zij zelf geeft ook leuke workshops. Nu vrijdag geeft ze een make up workshop tijdens onze nocturne bij Taes Keukens. Wie nog geen idee heeft voor de feestdagen of denkt aan een nieuw interieur en keuken? Kom zeker eens proeven van onze hapjes en laat je verwennen door Gwen haar make up tips.

Liefs,

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!