Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Morres – Wonen

intago No Comments

Morres – Wonen

intago No Comments

Eerste blogpost Morres Wonen rond interieurkleuren.

Trendkleuren

Afgelopen jaar was koper het van het! Dit in combinatie met wit marmer en poederroze sierde het interieur. Zachte pastels en wit bleven het interieur overheersen. Jaarlijks zijn er wel opkomende trends en veranderen er verscheidene zaken in ons interieur. Om geen drastische of ingrijpende veranderingen te doen werk ik daarom graag met woondecoratie. Voor zowel de keuken, woonkamer als, ja eigenlijk, de rest van de woning kan je werken met een goede tijdloze basis. Deze basis kan je dan door gebruik van leuke catchy decoratie er helemaal anders doen uitzien. Het is net door met je decoratie te gaan spelen en bepaalde kleuren te gebruiken dat je de accenten legt

Bijkomend voordeel is dat je zo makkelijk kan veranderen nu en dan. Naar 2017 toe, komen warmere kleuren weer helemaal op. Koper wordt vervangen door goud, de Scandinavische pastels worden donkerder en ruwere materialen doen hun intrede. Je moet dus al wat meer durven maar aubergine, okergeel & groente tinten doen hun opmars. Kwa decoratie zijn planten, cactussen en vetplanten nog steeds een topper. Werk met een tapijt of andere zachte accenten hier en daar voor de sfeer en rust. Hierbij al wat leuke inspiratie die je allemaal bij Morres kan terugvinden.

Natuurlijk volg je best je eigen stijl Iets volgen omdat het een trend is, hoeft zeker niet. Je zoekt een gulden middenweg en iets wat bij jouw interieur en identiteit past. Ik zelf blijf een grote fan van poederroze en pastelkleuren al combineer ik het wel met goud en waarom niet een okergeel dekentje erbij leggen of wat kussens met zachte dons? Een tapijt brengt ook zoveel sfeer en gezelligheid.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Je kan de blogpost op hun website hier bekijken.

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op.  Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel
  • Monday Monday #Monday motivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!