Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Morres Wonen // outside

saar-vandegaer No Comments

Morres Wonen // outside

Saar Vandegaer No Comments

SFEER & GEZELLIGHEID

Ook al regent het momenteel pijpenstelen, we hebben best al wat mooie dagen gehad deze zomer. Sinds kort hebben we een stuk van ons terras overdekt en wind dicht gemaakt want ook in herfst is het heerlijk om ’s morgens een kopje koffie te drinken wanneer de kinderen nog slapen.

Wanneer je de wereld even ziet wakker worden en jij ook. Binnen in huis is het gezellig maar die sfeer mis ik nog buiten. Ik ben zo slecht in het houden van planten dus een terras vol groen zie ik niet zitten. Het enige wat bij mij overleven kan zijn vetplanten, grassen (en zelfs dat is twijfelachtig) en lavendel.

ZACHTE KLEUREN EN SPEELSE ACCENTEN

Door het gebruik van zachte kleuren en toch wat speelse accenten zou ik kleur brengen op het terras. Dat kan de afwezigheid van veel plantjes wel in evenwicht brengen.  Al droom ik wel van een kruidentuintje alleen al omdat het zo lekker ruikt. Een bijzettafeltje voor een drankje, een tapijt voor de kinderen om te spelen, kleine vaasjes voor de geplukte bloemetjes van mijn kleutertjes & ’s avonds een glaasje wijn met een gezellig haardvuur. Dat vat zo een beetje mijn ideale zomeravond samen.

 

SHOP DE LOOK

1// rabbit-chair-grijs   2// fatboy-tapijt-non-flying-carpet-grijs 3// fatboy-bijzettafel-formitable-xs 4// vuurschaal-gietijzer   5//zuiver-vaas-bloom-grijs   6// bloomingville-bloempot-hexagonal-koper 7// fatboy-poef-baboesjka-set-grasshopper 9// riviera-maison-lantaarn-cerritos-beach 10// pot-plantlabels-in-glazen-potl   11// etagiere-muur-etagiere-  12// fatboy-snacklight-snacklight-wit

Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!