Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Mini Make-Over bureau

saar-vandegaer No Comments

Mini Make-Over bureau

Saar Vandegaer No Comments

Nog eens tijd voor een interieur topic, mijn favoriete bezigheid. Mijn werkplekje komt aan bod, het meest gegeerde plekje in huis trouwens van de afgelopen maanden.  Vermoedelijk zal dat naar de toekomst toe nog meer gebeuren. Dus toon ik graag mijn kleine make-over. Een kleine aanpassing, met een grote impact.

Wanddecoratie 

We hebben er bewust voor gekozen om de muren in ons huis wit te verven. De glaspartij in de achtergevel zorgt al voor voldoende kleur. Thans vond ik deze hoek toch vrij kaal.  Om toch geen verkeerde kleurkeuze te verkiezen heb ik geopteerd voor ingekaderde posters van Desenio aan de wand. Op dit moment verkies ik vooral abstracte,neutrale prints en lijntekeningen. Mocht ik toch wat meer kleur willen hebben aan de muur, kan ik deze altijd veranderen. Je kan online posters bestellen met een bijpassende kader. Makkelijk om dus even te switchen zodra je uitgekeken raakt. Ik vond het vooral handig omdat ik zelf niet moest zoeken naar een kader want dat het juiste formaat gewoon bij de poster aangegeven staat. Handig winkelen dus en tijdbesparend! Ik deel met plezier even mijn gekozen posters

Lievelings werkplek

De bureau hadden we al een tijdje, maar combineerde deze met een witte stoel. De witte stoel werd vervangen door een oudere caféstoel vanuit onze eetkamer. Ik loop altijd op blote voeten door het huis dus vond ik een tapijtje onder het bureautje wel gezelliger. Nog een plantje en een lampje om het geheel af te maken en de bureau krijgt een heel andere uitstraling. Op dit moment vind ik het meer een geheel vormen bij de rest. Nog een leuk plantje is misschien wel een werkpuntje en zou ook leuk staan. Wat denken jullie?

Op deze manier lukt werken altijd een beetje beter

Kortingscode

Voor wie ook graag aan het werk gaat, ik wil en mag een kortingscode delen met jullie. Met de code ‘NIETZOMAARSAAR’ krijg je 25% korting vanaf vandaag tot en met 2 juli. Dus wees er snel bij zou ik zeggen. De code is niet geldig op kaders en handpicked/gepersonaliseerde posters.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!