Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Mijn weekmenu

intago No Comments

Mijn weekmenu

intago No Comments

Een suggestie waar ik graag op reageer is het meegeven van mijn weekmenu. Hoe plan ik het? Wat eten we zoal in een week en waar koop ik het?

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik gezonder probeer te eten. Ik volgde niet echt een strikt dieet hiervoor. Ik ben eigenlijk in december al begonnen met te eten volgens de principes van Pascale Naessens. In hoofdzaak wou ik afvallen maar ik eet ook niet graag boterhammen en was op zoek naar wat alternatieven. Ik eet enkel nog wat ik graag lust.
Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik er sinds deze week toch ook Weight Watchers bij combineer. Ik heb toch iets te snel weer honger als ik echt alle koohlydraten schrap. Dus hier en daar eet ik nog een volkoren boterham of een ciabatta. Ik eet volkoren rijdt of zilvervlies rijst ter vervanging van gewone witte rijst. Ze bevatten niet zo zeer minder kalorieën maar je hebt er gewoon minder van nodig. Enfin ik kan nog even doorgaan maar om een gezond voedingspatroon te volgen moet ik plannen. Ik maak elke zondagavond een lijstje waarmee ik maandagmorgen mijn boodschappen ga doen. (Wij werken elke zaterdag dus maandag is mijn vrije dag)

Ik zoek wat receptjes uit uit de kookboeken van Pascale Naessens, Nooit meer diëten van Sandra Bekkari en de boekjes van de Weight Watchers. Online ga ik al eens piepen bij Rens Kroes.

Maandag:

’s Middags: Zalm met olijfjes tapenade van pistache noten en trostomaatjes in de oven van Pascale Naessens. Dat is hier een toppertje dat zeker elke 14 dagen op tafel verschijnt. Naast haar groentenschotel met bloemkool en gehakt. Ik geef de kinderen wel een aardappel erbij.
’s Avonds: slaatje met noten

Dinsdag:

’s Middags: heerlijk slaatje met feta en noten
’s Avonds: Rijst met paprika en scampi van de Weight Watchers. Wat was dit lekker! Een eenvoudig gerechtje eigenlijk met toch veel smaak. Ivonne vond het heerlijk want ook de kinderen eten mee gezond.

Woensdag

’s Middags: Een spiegeleitje met een volkorenboterham
’s Avonds: Op woensdag gaan we altijd bij mijn schoonouders eten. Deze week aten we zalm met spinazie en aardappelen in de oven. Eerst eten we altijd een kom soep.

Donderdag

’s Middags: Ciabatta met tomaat mozarella.
’s Avonds: We waren laat thuis en kookte mijn lieve man voor kip met boontjes en rijst met currysaus.

Vrijdag

’s Middags: Opnieuw tomaat mozarella (mijn favoriet)
’s Avonds: Vrijdag is het frietjesdag. Dat is niet wekelijks het geval maar mijn zus kwam langs met haar gezin. Ze had allemaal groentjes meegebracht om erbij te eten waardoor je natuurlijk automatisch niet te veel van de rest eet. Slim en ook nog eens lekker!

Zaterdag

’s Middags: slaatje
’s Avonds: Vandaag staat de vegetarische lasagne met aubergine op het menu. Dit receptje komt uit het boek ‘Nooit meer Diëten’.

Zondag

’s Middags: slaatje
’s Avonds: Zondag ga ik voor een licht avondmaal en eet ik een slaatje met kip. Voor de kindjes stoom ik aardappelen met groenten in de oven.

Voila zo ziet mijn weekmenu er meestal uit. Tussendoor eet ik fruit, rijstwafel, een paaseitje hier en daar maar dat probeer ik wel te beperken. Ik heb niet het gevoel dat ik heel veel laat op deze manier. Het kan natuurlijk altijd nog strikter maar ik beweeg nog steeds 6 dagen op 7. Maken jullie ook altijd een lijstje of weekmenu?

Liefs,

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!