Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Mijn nieuwste beauty booster // Vichy

saar-vandegaer 4 Comments

Mijn nieuwste beauty booster // Vichy

Saar Vandegaer 4 Comments

Onlangs kreeg ik de noviteiten van Vichy voor deze zomer te zien. Ik had al gelezen over een nieuw serum en toen deze daar ook werd toegelicht, maakte ik mentaal al een kleine vreugdesprong.

Event Vichy

Minéral 89

Wat is er nu zo bijzonder aan dit product? Het leek mij in eerste instantie voornamelijk te gaan om een hoofdbestanddeel dat voor zo een 89% aanwezig is in het product. Vandaar komt ook dit cijfer vermoedde ik meteen. Er zitten effectief slechts 11 ingrediënten in en met als hoofdbestanddeel, je raadt het al; thermaal water van Vichy.

Elegant flesje

Het natuurlijk thermaal water bevat zo een 15 mineralen die de natuurlijke afweer van de huid gaan versterken. Doordat we de huid beschermen tegen agressieve externe factoren versterken we de dichtheid ervan en verkrijgen we een natuurlijke glow. Vandaar dat het product zich een booster mag noemen. Sowieso word ik daar gelukkig van want zo een natuurlijke glow is prachtig.

De textuur van het product voelt heel licht en bijna doorzichtig aan. Bij het aanbrengen neemt mijn huid het ook makkelijk op. Ik gebruik het sindsdien in mijn ochtendroutine als serum. Het is echter heel licht van textuur dus voeg ik er ’s avonds vaak nog een extra serum aan toe. Ik gebruik het dus echt als een aanvulling op mijn bestaande routine.  Ik heb van nature een droog voorhoofd en daardoor is het ’s avonds ideaal om die zone in mijn gezicht bijkomend te gaan hydrateren.

Aangezien ik toch vaak moet opletten voor te rijke producten met mijn acné-gevoelige huid. Dat gevoel had ik hiermee echter helemaal niet. Het voelde heel zacht aan zonder enige irritatie en bevat ook geen parfum of alcohol. Het voelde ook helemaal niet vettig aan. Ik gebruik het nu een kleine 4 weken en mijn huid voelt heel zacht en gladder aan. Mijn flesje is intussen bijna halfweg maar dat kan alleen maar aantonen hoe fijn ik het vind. De verpakking oogt trouwens ook heel mooi en het pompje werkt fijn en hygiënisch.

ochtendroutine

Verkrijgbaar bij de apotheek // Vichy Minéral 89 //€24,95

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

4 Comments

 • Laura juli 25, 2017 at 6:31 am

  Mijn flesje is alweer bijna leeg! Ik merk vooral veel verschil tijdens de warme dagen. Mijn huid glimt dan véél sneller (zonnecrème wellicht .. ) dan normaal en kan ook zoveel geen ‘hydratatie’ hebben. Deze kan ik met een gerust hart gebruiken zonder als een discobal rond te lopen 🙂 en inderdaad, ook geen puistjes!

 • […] van La Roche Posay, Vichy & Roger et Gallet voor gesteld. Mijn review over de beautybooster van Vichy, kan je hier vinden. De zonneproducten heb ik intussen ook al uitvoerig kunnen testen op vakantie. […]

 • […] Vichy 89 […]

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram has returned invalid data.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!