Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Mijn huidige haarroutine

saar-vandegaer 2 Comments

Mijn huidige haarroutine

Saar Vandegaer 2 Comments

Ik was al een tijdje fan van de scalptreatment om het probleem van mijn drogere hoofdhuid aan te pakken. Ik deed telkens hetzelfde: gembershampoo, afspoelen met lauw water, hoofdmasker van gember en opnieuw afspoelen na enkele minuten met lauw water. Het effect bleek doeltreffend. Alleen ben ik niet meteen de grootste fan van de geur van deze gember. Het probleem bovenop was opgelost dus tijd voor wat extra voeding op mijn lengtes.

Your hair is 90% of your selfie

Hoe goed het probleem mijn hoofdhuid kon aanpakken. Ik heb meer voeding nodig voor de lengtes. Ik zocht naar een olie rijke of voedende shampoo en zocht een fijn serum. Ik kwam terecht bij de 3 stappen van Rene Furterer van het 5 Sens Ritueel.

Stap 1: Sublimerende shampoo

De geur van de lijn is zeer typerend en een beetje oriëntaals getint. De shampoo werkt heel voedend op het haar in. Ik merk vooral dat ik vrij goed moet in masseren om de shampoo te laten schuimen wat wel een prettige manier is om je haar te wassen en vooral om je wortels te voeden. De shampoo bevat 5 oliën (Safflower olie, avocado olie, zoete amandelolie, castor olie en jojoba olie) van 100% natuurlijke oorsprong. Ondanks dat de shampoo rijk is aan zeer veel olie wordt mijn haar er niet bepaald vettiger van.

Stap 2: Sublimerende ontwarrende balsem

Ook deze bevat de 5 natuurlijke oliën en is siliconen vrij. Werkt voedend op mijn lengtes en ik merk wel dat mijn haar meer glanst. Ik moet wel zeggen dat ik het ook minder bloot stel aan warmte of hitte. Ik laat mijn haar meer aan de lucht drogen.

haïr: Juliette et les poupettes

Stap 3: Sublimerende droge olie

De geur van de producten kan je nog het meeste merken bij deze olie. Het is een olie in spray vorm wat heel erg makkelijk is om aan te brengen en totaal niet plakkerig. Deze olie is trouwens ook geschikt voor het haar. Een heel handig product om mee te nemen op verlof om je benen van een mooi laagje voeding te voorzien. Zeker nadat je op het strand bent geweest kunnen ze wat droger aanvoelen. Het product doet me globaal gezien een beetje denken aan de lichaamsolie van Nuxe. Enkel is deze in een handige spray verpakking waardoor je gedoseerde aan het werk gaat. Ik ben ook wel eerder voorstander van deze geur.

Ik zou deze morgen zo weer opnieuw aanschaffen.

foto: Frederika Adriaenssens

De producten zijn te koop bij de apotheek.

 • Rene Furterer 5 Sens Sublimerende Shampoo 200 ml: € 14,40
 • Rene Furterer 5 Sens Sublimerende Conditioner : € 19,50
 • Rene Furterer 5 Sens Dry Oil : € 20,50

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Heidi De Winter juli 25, 2019 at 3:27 pm

  Voor mijn droge benen gebruik ik Bio-Oil. Voor droge haren en zeker met dit weer lijkt me RF wel erg fijn. Kan je het hoofd nog koel houden met deze temperaren? 😀

  • Saar Vandegaer augustus 27, 2019 at 3:35 pm

   Bio oil is ook een goede tip. Ja echt, warm he en nu terug

  Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram has returned invalid data.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!