Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Mijn buitenkind

saar-vandegaer 1 Comment

Mijn buitenkind

Saar Vandegaer 1 Comment

Tuurlijk ben ik een beautyblogger en zal ik dat altijd blijven. Mijn blog is mijn beautyplekje maar ik ben ook een mama van 2. Mijn kleintjes zijn al zo klein niet meer en aan het groeien maar ik stel me vaak de vraag of we goed bezig zijn. Waar zijn andere kindjes van hun leeftijd zoal mee bezig.

Kind 1 versus Kind 2

Ik kan je alvast één ding vertellen. Mijn kinderen zijn heel verschillend van mekaar. Echt 2 complementaire puzzelstukken en ik heb zo een flauw vermoeden dat ze mij dat morgen op het oudercontact op school ook gaan vertellen. Gijs is mijn kleine flapuit, heeft hij dan ook van zijn moeder. Hij heeft wel de looks van zijn vader en hetzelfde gevoel voor humor. Ivonne is eerder afwachtend, rustiger maar evenzeer enthousiast. Het ene kind tekent en knutselt graag de ganse dag terwijl de andere bouwwerken maakt met lego of hele dagen buiten rond gaat rijden met zijn kersverse tractor. Gijs heeft het namelijk nogal getroffen met zijn handige opa.  Afgelopen zomer begon hij aan een nieuw project. Project B in opvolging van de zelf gefabriceerde gator. Hij ontwierp zo maar even een tractor voor Gijs. Een ‘benidorm basterd – elektrische rolstoel’ werd omgetoverd. Naar een grotere variant met frontlader deze keer. Kan hij ook ineens wat heffen en laden. Een uit de hand gelopen DIY project dus zeg maar. Maar ik vond wel dat deze ook een plekje verdiende op de blog.

Eentje dat mijn buitenkind wel stimuleert om het buiten nog steeds leuk te vinden. Akkoord een kind moet ook fietsen maar dat doet hij ook. Hij fietst van en naar school zo vaak hij kan of zo vaak het weer het toe laat. Maar hier zo rondrijden in het veld gaat hem evenzeer af. Mijn kleine boertje ;-).

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Marjolein oktober 25, 2018 at 6:45 am

  Aaah leuk artikel. Grappig om te zien dat ze zo erg van elkaar verschillen. Ook wel weer heel erg leuk natuurlijk! Zo lijk ik in de meeste opzichten ook totaal niet op mijn broer.

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!