Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Mijn buitenkind

saar-vandegaer 1 Comment

Mijn buitenkind

Saar Vandegaer 1 Comment

Tuurlijk ben ik een beautyblogger en zal ik dat altijd blijven. Mijn blog is mijn beautyplekje maar ik ben ook een mama van 2. Mijn kleintjes zijn al zo klein niet meer en aan het groeien maar ik stel me vaak de vraag of we goed bezig zijn. Waar zijn andere kindjes van hun leeftijd zoal mee bezig.

Kind 1 versus Kind 2

Ik kan je alvast één ding vertellen. Mijn kinderen zijn heel verschillend van mekaar. Echt 2 complementaire puzzelstukken en ik heb zo een flauw vermoeden dat ze mij dat morgen op het oudercontact op school ook gaan vertellen. Gijs is mijn kleine flapuit, heeft hij dan ook van zijn moeder. Hij heeft wel de looks van zijn vader en hetzelfde gevoel voor humor. Ivonne is eerder afwachtend, rustiger maar evenzeer enthousiast. Het ene kind tekent en knutselt graag de ganse dag terwijl de andere bouwwerken maakt met lego of hele dagen buiten rond gaat rijden met zijn kersverse tractor. Gijs heeft het namelijk nogal getroffen met zijn handige opa.  Afgelopen zomer begon hij aan een nieuw project. Project B in opvolging van de zelf gefabriceerde gator. Hij ontwierp zo maar even een tractor voor Gijs. Een ‘benidorm basterd – elektrische rolstoel’ werd omgetoverd. Naar een grotere variant met frontlader deze keer. Kan hij ook ineens wat heffen en laden. Een uit de hand gelopen DIY project dus zeg maar. Maar ik vond wel dat deze ook een plekje verdiende op de blog.

Eentje dat mijn buitenkind wel stimuleert om het buiten nog steeds leuk te vinden. Akkoord een kind moet ook fietsen maar dat doet hij ook. Hij fietst van en naar school zo vaak hij kan of zo vaak het weer het toe laat. Maar hier zo rondrijden in het veld gaat hem evenzeer af. Mijn kleine boertje ;-).

Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Marjolein oktober 25, 2018 at 6:45 am

  Aaah leuk artikel. Grappig om te zien dat ze zo erg van elkaar verschillen. Ook wel weer heel erg leuk natuurlijk! Zo lijk ik in de meeste opzichten ook totaal niet op mijn broer.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op. Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel
  • Monday Monday #Monday motivation

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!