Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Met de kinderen naar Londen

saar-vandegaer 1 Comment

Met de kinderen naar Londen

Saar Vandegaer 1 Comment

Vorig weekend gingen wij met het gezin naar Londen. We kozen ervoor om te overnachten in een hotel en trokken de stad in met Gijs en Ivonne. Hoe dat is verlopen?

Hotel of appartement

Wel ja, dat was niet zo makkelijk. Ik zocht eerst naar appartementen via AirBnB maar uiteindelijk kwam ons dat duurder uit dan een hotel te boeken in de buurt van Notting Hill. Dit laatste bleek uiteindelijk 1 metrohalte van Notting Hill en eerder aan het begin van Hyde Park te liggen maar evenzeer was dat een prima locatie. Van daaruit was alles binnen 15 minuutjes per metro zeer goed bereikbaar. We zijn zelfs op zaterdagavond van Piccadilly Circus even naar ons hotel gewandeld. De afstand hadden we wat onderschat maar we wandelden wel doorheen Hyde Park en namen onze tijd daarvoor. Want de weergoden waren ons gunstig gezind. We beleefde een zomers weekendje Londen. Andere koek dan afgelopen weekend, maar intussen schijnt de zon hier ook alweer.

ontbijt
ontbijt

Familiekamer of niet

Het volgende probleem bij het kiezen voor een hotel bleek de keuze voor een familiekamer. Vaak kregen we het voorstel om voor een kamer met 3 bedden te kiezen. Ivonne zou dus tussen ons in moeten slapen. Een risico dat we niet meteen durven te nemen. Ikzelf heb enorme huisstofmijt allergie dus een nacht slapen in een kamer met weinig zuurstof vond ik niet meteen een optie. Via Booking.com vond ik dan een betaalbaar hotel met 2 kamers. We besloten dus om elk met een kind te logeren. De schade op romantisch vlak, gingen we thuis wel inhalen ;-).

Voor het ontbijt zijn we trouwens de 2de ochtend elders gaan eten. In Londen kan je zoveel alternatieven vinden om bij aan te sluiten. We gingen dan voor een buffet. Een soort ‘all you can eat’-formule waardoor ik de rest van de dag nog amper honger had.

Rooming in

Zo geschiedde dat ik de eerste nacht met Gijs doorbracht en de 2de met Ivonne. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat niet meer gewoon ben en er wat bang voor was of ik wel ging kunnen slapen.

Ik vond dat een zalig gevoel! Weer zo heerlijk als vroeger met mijn baby’s slapen. Ik zou het zo over doen. Elke vakantie mogen zij voor mijn part bij mama en papa eens slapen. Het is vakantie voor iets. Ik vond het trouwens ook een bijzondere vaststelling hoe verschillend mijn 2 kinderen zijn. Gijs is een ‘vroege vogel’. Van zodra er 1 streepje zon binnenschijnt, zet hij zich recht. Hij valt echter wel veel sneller en makkelijker in slaap. Ivonne praat zichzelf in slaap. Ze was tegen mij een hele uitleg aan het doen en plots viel ze stil. Misschien heeft ze dat toch wel een beetje van mij.

Of dat te doen is met kinderen naar een stad? Ik zou het zo opnieuw doen. Ook al had ik in eerste instantie mijn twijfels. Benieuwd naar het vervolg?

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Johanna mei 2, 2018 at 4:48 pm

  Hoe schattig 🙂 ja, een familiekamer met twee aaneensluitende slaapkamers is moeilijk te vinden he? Wij hadden eerst een suite in gedachten maar die prijs zeg! Benieuwd naar het vervolg van jullie trip 🙂

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!