Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Met de kinderen naar een museum

intago No Comments

Met de kinderen naar een museum

intago No Comments

Wat dacht je van een uitstapje met de kinderen op een druilerige zondag? Bruxelles ma belle!

Wat kan je doen met 2 kleuters op een zondag?
Een uitstapje plannen? Da’s zeker da!!

by Saar Vandegaer

Op een druilerige zondag gingen wij naar het Museum voor Natuurwetenschappen met de 2 kinderen. Is dat iets voor een kleuter van bijna 5 en een peuter van 2,5 Jaar? Gijs is heel gefascineerd door dinosaurussen en wil er graag meer over weten. Omdat wij ook niet alle antwoorden geven en beelden vaak zoveel meer zeggen dan woorden, gingen we eens naar zo een dino’s van dichterbij kijken. Die zondag gingen we ook een kijkje nemen bij de tijdelijke expo van “Gif”. Gif draait om spinnen, slangen, hagedissen, kikkers en nog wat insecten. Levend? Ja levend maar gelukkig veilig achter glas. Er waren er 2 heel gefascineerd.

by Saar Vandegaer

Gijs vond het wel heel leerrijk. Voor Ivonne was alles goed. “Ikke ook” is haar favoriete zinnetje.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Omdat ik naast beautyblogger ook mama ben, deel ik af en toe ook wel eens graag deze tips. Vinden jullie dat leuk? Zo een beetje lifestyle? Laat het me zeker weten! Alle feedback is welkom.

Je kan meer info over het museum vinden op hun website

Volwassenen // €9,50 incl tentoonstelling

Kinderen // tot 6 jaar gratis

Volg me ook op instagram. Daar krijg je regelmatig updates en foto’s te zien.

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!