Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Matcha sheet mask

saar-vandegaer No Comments

Matcha sheet mask

Saar Vandegaer No Comments

Het is niet de eerste keer dat ik het hier wil hebben over de alomgekende sheet mask. Wekelijks probeer ik mijn huid goed te soigneren met een maskertje. Dit was toch wel een heel speciaal exemplaar.

In december bracht mijn schoonzus voor mij een Japans sheetmask mee uit Singapore. Op aanraden bleek dat een goed masker te zijn. De ‘sheet’ is een natuurlijk Japans stuk katoen. Het materiaal is een dikker stukje stof. Het masker voelt heel hydraterend aan. Het is ook hoofdzakelijk een moisturizer. Een sheet mask is voornamelijk makkelijk in gebruik. Het neemt weinig tijd in beslag en werkt boostgevend. Als je een weekendje weg gaat neemt het ook weinig ruimte in beslag dus altijd handig om mee te nemen.

Heel vele ingrediënten kan ik niet bepaald achterhalen omdat ik nog geen Japanse tekens  kan ontcijferen. Het hoofdingrediënt is Matcha thee. Een soort groene thee met als werking die je huid terug in balans brengt.  Een goede bescherming tegen schadelijke UV stralen en andere pollutie. Ik vond het wel fijn om het masker eerst te laten inwerken op de lippen en de oogleden vooraleer ik het liet rusten en inwerken voor de rest van mijn gezicht.

Het masker zelf is niet te koop in België. Er bestaan wel varianten op met groene thee of matcha.  Je kan deze vinden bij Kruidvat of Di.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!