Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

mamablogger Lies van Liesellove // Gastblog

saar-vandegaer No Comments

mamablogger Lies van Liesellove // Gastblog

Saar Vandegaer No Comments

Lieve lezers van Nietzomaarsaar,

Mijn naam is Lies, mama van drie kindjes waarvan de laatste nog geen twee maanden oud is. Getrouwd met een handige man en fervent blogger op http://www.liesellove.be. Geen beauty-blog maar een mama-blog. Vandaag doe ik hier kort mijn beauty-verhaal of toch zo iets… Want behoorlijk standaard is mijn verhaal niet. Toch niet voor een beauty-blog…

Een beauty-blog-lezer, ik ben het nooit geweest. Tot ik Saar leerde kennen. Haar wereld intrigreerde mij wel en deze beauty-leek kon af en toe al eens  iets opsteken van Saar haar verhalen. U leest het goed, ik omschrijf mezelf als een beauty-leek. Niet dat ik nooit make-up draag en mezelf niet verzorg. Maar ik vind al jaren van mezelf dat het eigenlijk allemaal wat beter zou kunnen, dat ik er gewoon eens tijd moet in steken om er mij iets meer in te verdiepen. En ja om mezelf een soort van routine aan te leren.

Bent u dus een ervaren beauty-lezer, dan zult u allicht van mijn verhaal niet veel opsteken. Maar misschien kunt u me wel weer tips geven? En wie weet komt het op een dag nog wel goed met mij, haha.

Al moet ik vertellen: vroeger was het nog erger dan nu. Voor mij 30ste gebruikte ik bijvoorbeeld zelden tot nooit een dagcrème. Idem dito met bodylotion. In dat laatste geval moet u trouwens weten dat ik een droge huid heb en dus echt wel iets kan verdragen. Gelukkig zag ik na mijn 30Ste het licht. Ondertussen smeer ik dus wel dagelijks.

Wat er veranderde?

Wel op een gegeven moment voelde ik gewoon dat mijn huid nood had aan hydratatie. Zo’n trekkerig gevoel in je gezicht leert je smeren… geloof mij maar, haha!  Daarvoor gebruik ik trouwens een dagcrème van de bodyshop, die met aloë vera. Die breng ik ’s morgens aan nadat ik mijn gezicht gewassen heb met water. (Meer qua reiniging doe ik dus ook niet.) Ook wanneer ik een douche genomen heb maak ik hiervan gebruik. Dus ja ook wanneer ik mij ’s avonds douche gebruik ik een dagcrème.

De rest van mijn huid hydrateer ik met bodylotion van Nivea onder de douche. Geweldige uitvinding vind ik dat. Tijdsbesparing en toch gehydrateerd. Tussendoor smeer ik bij met de gewone witte Nivea pot.

Verder heb ik niet echt een routine, behalve dan de verzorging van mijn haar. Daaraan hecht ik bijzonder veel belang. Niet dat het er elke dag uitziet alsof ik vers van de kapper kom. Maar ligt je haar goed, dan zie je er gewoon 10 keer beter uit.

Een conditioner heb ik standaard nodig want sinds mijn zwangerschappen raak ik anders niet meer door mijn haar. Ik heb fijn haar maar wel in een hoeveelheid om u tegen te zeggen. Bijgevolg heb ik veel last van knopen. Conditioner is dan ook het enige redmiddel.  En oh ja, een goeie borstel.

Na het wassen laat ik mijn haar meestal zo drogen. De haardroger komt er enkel aan te pas als ik snel weg moet. Wil ik mijn haar los dragen dan gebruik  ik, eens het droog is, mijn Steampod. Zonder zou ik echt niet meer kunnen. Gebruik ik de steampod, dan ziet mijn haar er uit alsof ik vers van de kapper kom. Bovendien beschadigt het je haar niet en krijg je een natuurlijkere glans. Ook ’s morgens gebruik ik de steampod vaak. Nog geen vijf minuten werk dan. I love it! Nog een groot voordeel van de steampod is dat je haar veel langer stijl blijft dan met een klassieke stijltang, zelfs bij regenachtig weer.

In dit hele verhaal mis je misschien nog één iets: make-up. ’t Is echter zo dat ik daarin echt geen expert ben en mij vaak beperk tot een zwart oogpotlood en zwarte mascara. Al vind ik bijvoorbeeld een felle rode lipstick supermooi. Maar ik vergeet dat dus bijna altijd.

Foundation gebruik ik niet, enkel wat poeder en soms wat blush. De hoeveelheid make-up in mijn kast is dan ook beperkt. Meestal koop ik mijn producten bij Het Kruidvat of de Hema. Ik droom er echter van om eens een goeie workshop te volgen om bij te leren. En wie weet doe ik dan wel eens een serieuze investering…

Het is duidelijk zeker? Er is hier nog werk aan de winkel. Dat zie ik ondertussen ook in. Sterker nog: ik voel stilaan echt een nood en vind het zelfs een beetje jammer dat ik mij niet jaren eerder in de beauty-wereld ben gaan verdiepen. Maar ah toen was ik jong en had ik druk. En daarna werd ik mama en had ik plots voor niks geen tijd meer. Wie weet helpt Saar me wel een beetje op weg…

Wordt vervolgd!

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!