Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

London|what did we do

saar-vandegaer 3 Comments

London|what did we do

Saar Vandegaer 3 Comments

Een weekendje London is kort, heel kort en laat ons zeggen dat wij echt toe waren aan een weekendje ontspanning en dan vooral met het gezin. Niks moest, alles mag.

Must See

Heel wat grote highlights hadden wij zelf al ontdekt in onze eerdere trips naar Londen. Nu was het tijd om enkele dingen aan de kinderen te tonen. Zoals de “legomannetjes” aan BuckinghamPalace of de eekhoorns in St James Park. Er was er zo eentje niet tevreden was met Ivonnes letterkoekje en zijn neusje weer ophaalde en zich tot mijn buurman keerde die wel voorbereid noten meebracht. Ze zijn wel kieskeurig, zoveel is zeker.

Chef tut op zwier
Toen nam een eekhoorn mijn vinger vast, zo schattig
Knabbel

Big ben & London Eye

Eén van de hoogtepunten die je passeert in Londen city. Al was het even zoeken en kijken of dit wel degelijk om ‘Big Ben’ ging. Gijs en Ivonne zochten naar krokodillen in het water. Zo zie je maar, voor ieder wat wils. New York, the city that never sleeps? London is zo wat het New York van Europa dan of van over het water voor ons.

Big Ben (bijna onherkenbaar zo)
Waar zijn de krokodillen mama?

Sky garden

Voor een mooi uitzicht hoef je niet persé een ticket te boeken voor de London Eye, maar kreeg ik via de blog de tip om te reserveren bij de Sky Garden. De ‘tuin’ met uitzicht over de stad. Het uitzicht is mooier en het kost niets. Een ticketje boek je online best een weekje van tevoren en dan ben je zeker dat je daar boven een kijkje kan gaan nemen.  De kinderen vonden het uitzicht spectaculair en doordat er die dag ook een marathon door hartje London passeerde, konden we dat van daarboven leuk mee volgen.

amazing view
Sky Garden

Notting Hill

Niets nieuws, maar een mooie buurt om te vertoeven is Notting Hill, gekend van de film. Het is er gezellig. De bewuste zaterdag dat wij er waren was het ook markt. Altijd leuk om even mee te nemen. We kochten er leuke houten 3D puzzels voor de kinderen.

De deur
marktje
Papa’s sterke schouders

Hyde Park

Ons hotel lag helemaal aan het uiteinde van Hyde Park dus besloten we om eens te wandelen door het park op onze terugweg van Piccadilly. Oh boy, die afstand hadden we even onderschat, maar het mooie weer kon de pret niet bederven. We hielden regelmatig een tussenstop voor een ijsje.

handig Corine de Farme
Gijs vond dit zo mooi
Even rusten en tikkertje spelen

Piccadilly Circus & Regent Street

Piccadilly vind ik persoonlijk altijd wat overroepen en is misschien ’s avonds wat mooier. Persoonlijk is het minder mijn ding, maar we dwarrelden zo door naar China Town. Wat ik wel eerder als hoogtepunt aanzie.

Piccadilly
China Town

Tower Bridge

Gijs kende de grote brug vooral van LEGO dus tijd voor ‘the real deal’. Je bent er natuurlijk nooit alleen.

Tower Bridge

Transport:

Het meest handige vervoermiddel is ongetwijfeld de metro. We namen een Oyster Card (kinderen onder de 11 jaar hoeven niet te betalen), die je kan benutten voor zowel de metro als de bus.

Food & shop

Londen is een echte shoppingstad. Oxford Street, Regent Street, Carnaby  Street enz. De meest gezellige en mooie shoppinglocatie voor mij is sowieso Covent Garden. Niet alleen voor het winkelen, maar ook voor het entertainment.

Liberty
Pixi Carneby Street
The Diner – Carneby Street
Covent Garden
Covent Garden

Camden Town

Hogerop in London bevindt zich deze regio. Een beetje ‘the place to be’ voor jongeren gedurende het weekend omwille van de sfeer, trendy bars, foodmarket enz. Hier loop je effectief met je hoofd in de lucht, te kijken naar de gevels van de winkels. Ik kocht er trouwens mijn Vans (lang wishlistgerief).

Camden Town
comic books
Lopen met het hoofd omhoog

Of ik de kinderen terug meeneem naar London? Tuurlijk wel. Dat is heel goed meegevallen al moet ik bekennen dat ons citytrip tempo serieus vertraagd was. Hoewel we daar gemiddeld 22 000 stappen deden. Gijs niet natuurlijk, die mocht al eens rusten op papa’s schouders. Ik denk wel dat het mooie weer ook wel er toe deed. Hierdoor misten we enkele museumbezoeken en verkozen we toch wat spelen in het park.

Welke citytrip deden jullie al met kinderen?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

3 Comments

 • Nanda mei 14, 2018 at 7:39 pm

  Wat een heerlijk verslag en wat hadden jullie goed weer! Citytrip deden wij in Porto, jullie heerlijke Mechelen en Amersfoort.

 • Heidi De Winter mei 23, 2018 at 10:44 pm

  Heerlijk! Leuke foto’s! Fijn dat jullie de kinderen meenemen. Mijn ouders hebben als zelfstandige alleen maar gewerkt. Ik ben er nog nooit geweest, maar ik droom er wel al jaren van om naar Londen te gaan!
  Bezocht dichtbij: Leuven, Gent en meermaals Kortrijk. Buitenland: Barcelona en Lissabon.
  Kan dus nog veel meer bij 😉

  • Saar Vandegaer mei 24, 2018 at 5:03 am

   Zeker eens doen, je bent er op slechts 1,5u a 2 u ????

  Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!