Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Lijstje Sinterklaas

intago No Comments

Lijstje Sinterklaas

intago No Comments

Lijstjes lijstjes lijstjes… Sinterklaas en Kerstmis komen eraan dus tijd om onze kinders weer wat te verwennen. Ik nam me een hele tijd geleden voor geen speelgoed meer te kopen luk raak en stelde alles uit tot Sint en kerst. Dus tijd voor een inspiratielijstje. Tips nodig? Kijk maar snel mee.

Nu we weer worden gebombardeerd met veel te veel speelgoedreclame op televisie en onze brievenbussen terug worden vol gestouwd met boekjes vol prentjes van onze heilige man beseffen we dat de tijd van het jaar er weer aankomt.
Dit jaar wou ik toch wat voorbereid zijn. De afspraak is dat de Sint ook enkel hier komt bij mama en papa. Dat is een persoonlijke keuze, maar ik wil dat als opa, oma’s, meters en peters onze kinderen iets kopen, ze gewoon weten van wie dat komt en waarom ze dat uitgekozen hebben voor hen. Daarnaast worden ze die dagen in mijn ogen wat overspoeld met vanalles en nog wat waardoor ze dan niet dankbaar genoeg worden dus hou ik het liever klein en rustig. Maar dus hierbij enkele dingen die op mijn lijstje staan voor onze kinderen.

1 Rolly Toys 122127 RollyTanker (prijs: €79,95)

Een hele tijd terug kreeg Gijs van zijn papa een speelgoedtractor via 2dehands.be. Hij wil al een hele tijd een aanhangwagen voor eraan te hangen dus de ideale tip voor onze heilige man. Deze aanhangwagen met waterpomp vindt hij heel leuk.
TIP: Vind je het toch iets te duur, hou altijd tweedehands.be goed in de gaten want daar kochten we Gijs zijn grote tractor voor een mooi prijsje. Er is nog tijd genoeg.

by bol.com

2 Haba Insteekspel Kleurenringen (prijs: €25,99)

Ivonne doet vaak niets anders dan torens maken, vormpjes op mekaar zetten of ringen rond staafjes doen. Dus dit leek mij echt iets leuks voor haar. Het spelletje evolueert ook nog wat met haar mee wanneer ze de kleurtjes zal leren.
TIP: Hou zeker de acties en promoties van BOL.com in de gaten want daar kan je deze ook terugvinden en normaal gezien wordt het binnen de 24u bij uw thuis geleverd.

3 SES Ik leer verven (prijs: €5,99)

Sinds Gijs in de 1ste kleuterklas zit, vraagt hij vaak om te verven. Opnieuw even kijken bij het knutselmateriaal en dan kwam ik via het web terecht op deze verfdoos met verschillende dingen. Een leuke variatie voor tijdens de vakanties of op een druilerige dag zoals vandaag. Gezelschapsspelletjes vinden ze ook wel leuk.

4 VTech Little Love – Praat met mij Baby – Pop (prijs: €33,99)

Een interactieve pop leek me wel iets leuks voor Ivonne. Het kan haar ook wat helpen om haar spraak te ontwikkelen al moet ik zeggen dat ze niet echt een meisje meisje is op dat gebied. Ik twijfel dus nog een beetje of die pop wel effectief bekeken wordt hier.

Dit is speelgoed dat je zo kan kopen in de winkel of online bestellen, maar je kan natuurlijk evengoed iets zelf proberen te maken. Ik heb hier al een tijdje het boek de poppen van Tante Hilde in de kast liggen. Waarom maak ik geen klein Ivonneke met 2 staartjes voor haar en misschien ook wel een kleine Gijs om onenigheid en discussie ‘nee dat is van mij!’ te vermijden? Of waarom pimp ik geen oud kastje tot een leuk gepersonaliseerd keukentje met alles op en aan. Zo een geschenkjes zijn natuurlijk prijsloos en onbetaalbaar gevuld met veel liefde. En de kinderen vinden het geweldig!

Wat doen jullie voor Sint en Kerst? Maken jullie ook lijstjes?

Liefs,
Saar

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!