Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Leren zwemmen // kids

saar-vandegaer No Comments

Leren zwemmen // kids

Saar Vandegaer No Comments

We hebben het altijd wel wat geweten, maar onze Gijs is een waterrat. Op vakantie was een zwembad, ideaal om hem uit te leven. Zijn zwemvestje was echter te klein dus moest ik op zoek naar een andere oplossing. Hoe dan ook gingen we hem met watergewenning helpen.  Eerst nog een bandje om de buik en bandjes om zijn armen en al snel nam hij een aanloopje om in het water te kunnen springen. Het was zo aandoenlijk om te zien. Onze man zonder vrees. De laatste dag nam hij zelfs wat sprongetjes in het diepe zonder bandjes. Natuurlijk zat papa zelf ook in het zwembad voor alle zekerheid.

Man zonder vrees

https://nl.decathlon.be/4-verzwaarde-ringen-id_3250054.html

https://nl.decathlon.be/duikspel-3d-wings-id_8385541.html

zwembandjes
Op voorhand had ik eens gekeken voor zowel Gijs als Ivonne naar zwemspullen bij Decatlon.  Ik speurde de website van Decathlon af. Met succes want ik vond wel enkele leuke hulpmiddelen om te leren zwemmen.  Ik wist niet wat ik moest verwachten en of dat een haalbare kaart ging zijn. Maar ik bestelde samen met de zwembandjes ook wat speelgoed voor onder water. De blauwe mousse bleven wel rond zijn armen voor alle zekerheid maar hij zwom naar de ringen toe om ze te vangen en evenzeer de wings waren een schot in de roos. Deze laatste zien eruit als vlindertjes die je in het water gooit en de ene zinkt al iets sneller naar de bodem dan de andere. Hij moest ze zo snel mogelijk vangen door er naar toe te zwemmen.

Leren zwemmen

We gingen van start met een buikband, zwembandjes en een plankje. Blijkbaar kan je zo met je benen en poep omhoog zwemmen. De buikband werd al snel achterwege gelaten.

​​​

​Ik denk dus dat het tijd wordt voor zwemles zodat we de bandjes helemaal kunnen weglaten. Wanneer leerden jullie kindjes zwemmen?

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!