Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Lente outfit // inspiratie

saar-vandegaer 4 Comments

Lente outfit // inspiratie

Saar Vandegaer 4 Comments

Ok, let’s face it!  Ik ben een accessoire madame. Een outfit staat of valt met details. Ik ben absoluut fan van een capsule garderobe. Heb ik die dan ook? Neen. Ik vind het moeilijk om mezelf te beperken tot slechts 1 kledingstuk in een bepaalde kleur. Ik heb zeker 3 verschillende jeansbroeken, 2 grijze broeken, meerdere wijden broeken (tot grote ergernis van Tim), en enkele witte broeken. Daar ga ik al naar de verdoemenis dus. Meerdere rokjes want ja ik kan niet kiezen en te veel kleedjes. Waar is Marie Kondo als je haar nodig hebt?! Misschien moet ze mij wel komen helpen. Ik denk wel beter na over mijn aankopen. Daar ik vroeger misschien te snel weer datzelfde kledingstuk kocht of de winkel niet buiten liep zonder de bijpassende blouse of vest ben ik nu eerder geneigd om maar 1 rok te kopen om dan thuis in mijn kledingkast eens te shoppen naar items die erbij combineerbaar zijn.

Never underestimate the power of accessories

De perfecte jurk, daar horen ook de perfecte accessories bij. Ik spotte alvast enkele bij Brandfield. Dagdagelijks maar evenzeer voor een gelegenheid ben ik fan van de kleinere crossbodybag. Handig op die manier blijven mijn beide handen vrij. Een hand per kind zeggen ze, maar dat is effectief zo. Ik spotte ook grotere  tassen . Ze zijn stijlvol en je kan er zoveel in meenemen. Al heb ik graag een kleine, dat beperkt me van het verzamelen van rommel (haarspeldjes van mezelf, van Ivonne, zakdoeken, allerhande papiertjes enz). Het is niet gezegd dat een crossbody niet stijlvol kan zijn. Zo spotte ik enkele leuke Michael Kors tassen. Een merk dat mij overigens vroeger nooit zo aansprak. Maar soms zoek je iets specifiek op kleur (roze of olijfgroen) en zo kwam ik toevallig bij het merk terecht. Dit olijfgroene exemplaar staat sinds kort op mijn persoonlijke wishlist. Ze passen namelijk leuk bij enkele outfits die klaar hangen voor komende zomer. Het zijn ook kleurtjes die ik nog niet kan terugvinden in mijn handtassencollectie. Een groter formaat zoals de tweede tas is toch ook net wat handiger met kinderen. Maar het eerste tasje is dan weer ideaal voor een feestje of event. Daar nog een paar leuke oorbellen of ketting bij, leuke schoentjes en je bent good to go. Ja, accessoires maken een outfit echt af.  Het zorgt ervoor dat een maxidress even zeer sportief gedragen wordt of gewoon.

Ik weet al wat er op mijn wishlist staat aldus. Wat draag jij het liefste? Crossbody, rugzak of een shopper?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

4 Comments

 • Ester april 26, 2019 at 8:12 pm

  Ik heb dat kleedje ook! Mega fan van ^^

 • Beauty Treasures mei 26, 2019 at 7:37 pm

  Ik heb veel in mijn kast hangen dat ik niet meer draag. Maar moest ik dat allemaal wegdoen en opruimen, dan durf ik eigenlijk wel te zeggen. Dat ik niet super veel kleding heb.

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!