Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Labello Neon Limited Edition

intago No Comments

Labello Neon Limited Edition

intago No Comments

Met de winter voor de deur is ook onze lippenbalsem overal weer van de partij. Ik ben ze altijd wel kwijt of kan er nog wel eentje proberen.

by Interel

LABELLO NEON LIMITED EDITION

Voor superzachte en intens gehydrateerde lippen

by Saar Vandegaer

Ik ben ze altijd kwijt mijn Labello. In elke tas, jaszak of schuif zit er wel eentje. Ik ben zo iemand die in elke winkel wel eens de lippenbalsems bekijk of probeer. Er zijn slechts weinig merken die ik nog niet probeerde. Van goedkoop naar duurdere merken. Wat bij mij helpt is een vettige goede beschermende balsem. Ik hou er zo van om met mijn Labello een paar keer over mijn lippen te gaan. Gekleurd hoeft deze niet te zijn, maar de verpakking mag wel mooi zijn.

by Saar Vandegaer

Labello komt dit najaar met een originele limited edition van hun blauwe balsem.

Het is een lijn volledig in NEON. Er zijn zo een 6 flashy neokleuren in totaal. Je kiest je kleur dus naar gelang. Toen ik deze in de bus kreeg viel mijn oog meteen op het felle roze neon kleurtje. Voortaan heb je dus ultrazachte en intens gehydrateerde lippen met een tikkeltje meer. De hippe neonverpakking licht bovendien op onder een blacklight, wat deze Labello NEON het perfecte accessoire maakt voor een avondje uit. En als je moeilijk kan kiezen uit de leuke neonkleurtjes, verzamel je ze gewoon alle 6.

Kortom, met Labello NEON beken je deze winter KLEUR!

by Saar Vandegaer

De formule van de Labello NEON lippenbalsems is die van de Labello Original, niet voor niets de meest verkochte lippenbalsem in België: een verzorgende balsem met Shea Boter en Panthenol, voor langdurig gehydrateerde lippen. Het beschermt eveneens tegen uitdroging, houdt het vochtgehalte van de lippen op peil en geeft ze een subtiele glans. Een absolute must have voor perfect verzorgde en mooie lippen, de hele winter lang.

Labello NEON Limited Edition – #Whatsyourneon

Aanbevolen verkoopprijs : € 3,59

Beschikbaar vanaf midden oktober, zolang de voorraad strekt

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • GIVEAWAY- time! Ik mag van @mangosonmonday deze machtig mooie poster weg geven. Hij komt in enkele varianten: geel, rood, wit en dit mooie mint. Wat moet je doen om te winnen?⁣⁣⁣
⁣⁣ 🎉volg @nietzomaarsaar ⁣⁣⁣
🎉volg @mangosonmonday⁣⁣⁣
🎉tag een vriendin⁣
🎉 delen is bonus
  • Wat belandt op de hit- of de shitlist?
  • Al 6 maanden onze beste vriendinnetje. Altijd kwispelend blij om ons te zien. Ik zou ze niet meer kunnen missen.
Er is trouwens een aanbieding ‘holiday sale offer’ van nog eens extra 10% bij je online bestelling met de code ‘Nietzomaarsaar10’. #idealofsweden #idealofswedenBE @idealofsweden
  • Endless sunshine ☀️ .
#ivonnekekswel #home
  • Ever thine,
Ever mine,
Ever ours!
~ Ludwig van Beethoven
.
Nog eentje van 31/12 met als dresscode ‘glitter of pailettekes’. En niet epoletten zoals sommigen van ons mannelijke gezelschap dachten. Wat moet een man toch ondergaan als je samen leeft met een beautyblogger? A touch of gold make-up. Wij zijn echte tegenpolen, hevig temperament en behulpzaam tov emotioneler, onzeker en introvert. Maar samen is dat mooi in evenwicht. Wie wat is hou ik in het midden of mogen jullie raden.
Maar denk dat dit wel heel erg herkenbaar is voor velen, niet? 
Sorry Tim, te schattig om niet te delen.
  • Ik weet het nog goed. Gijs zijn eerste moment waarbij hij als ukkepuk de pot bloem uit de kast nam en alles vol strooide alsof er deeg moest uitgerold worden over mijn keukenvloer. Net op een dag waarbij ik kotsmisselijk en aldus nog maar net zwanger boven de pot hing. Een vriendin fluisterde me op dat moment toe: “het is een fase, het is een fase, het is een fase,...” Toen ik aan dit boek begon dacht ik daar vaak terug en nog steeds. Het zijn geen baby’s meer maar ze gaan nog steeds door zo een fases en brengen mij daardoor ook telkens in een nieuwe opvoedkundige fase. Over samen slapen of ‘s nachts uit bed moeten kan ik niet meer echt meespreken. Over huiswerk maken, je kind laten ontplooien en eetproblemen aanpakken daarentegen...
Maar eerlijk is eerlijk, dit boek had ik echt veel vroeger moeten lezen. Een handige gids voor de nieuwgeboren moeders in mijn naaste omgeving. Ik herkende meteen zoveel stukjes over het WTF gevoel van net bevallen te zijn ( ja ook ik belde de vroedvrouw om te melden dat ik een orgaan was verloren, maar het was een bloedprop). Verder staan er veel tips trouwens in dit boek rond selfcare. Iets waar ik wel wat belang aan hecht. Dat heeft een impact met hoe je je voelt denk ik dan. Het boek staat boordenvol tips en advies voor het eerste jaar als mama. @rieno_ nam wat expertes onder de arm voor hun advies rond specifieke topics. En het beste, droogshampoo is ook shampoo! 
Dat is een blijver 🙃! #hetiseenfasehetboek #parenting

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!