Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

L.A. Girl Ultra

intago No Comments

L.A. Girl Ultra

intago No Comments

Ik bestelde een kwastenset via [Boozyshop.nl] en besloot toch ook even naar de oogschaduwpaletten te kijken. Ik was toch wel wat onder de indruk bij het zien van het L.A. Girl Ultra pakket.

Op het eerste zicht dacht ik ‘oh leuk een pallet voor een iets feestelijkere look’. Mooie donkere kleuren gemengd met zowel glanzend als matte kleuren. Kwa uitzicht heeft het pallet wel wat weg van het Urban Decay Smokey palet met een leuk spiegeltje.

De verpakking en het pallet zelf ziet er alvast mooi uit. Het is makkelijk om schoon te houden ook wat moet matte en duurdere verpakkingen meestal niet het geval is.
De kwast heeft een soort sponsje, iets wat ik eigenlijk nooit bij voorkeur gebruik om oogschaduw aan te brengen. Aan de andere kant zit wel een zacht kwastje.

Het pallet kost €8,95, bij deze dus een budgetvriendelijk product. Als ik ze ga swatchen zijn ze wel beduidend lichter dan in het pallet. Sommige kleuren zien er helemaal niet rozig uit of paarsig en wanneer ik ze aanbreng zijn ze dat juist wel. Sommige hebben een extra rozige zachte glans wat een heel mooi effect heeft bij het aanbrengen. Ok de pigmentatie had misschien beter gekund maar als ik eerlijk ben dan was het voor mij allemaal veel te donker geweest. Ik ga dit pallet nu veel meer gebruiken doordat zowel mat als glazend gemengd is en alles heel zacht is bij het aanbrengen. Hier kan je verschillende ooglooken mee maken. Met mijn kleine ogen zou een te donker ‘smokey’ pallet zeker geen optie zijn. Dit was een gok, maar een goeie als je het mij vraagt. Ik overweeg zeker om het ‘nudes’ pallet ook eens te proberen.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!