Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

saar-vandegaer No Comments

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Saar Vandegaer No Comments

Kruidvat lanceerde onlangs een nieuwe verzorgingslijn specifiek voor de gevoelige en reactieve huid.Deze nieuwe producten hebben een zorgvuldig uitgekozen samenstelling van ingrediënten specifiek voor de gevoelige huid. Ik ben normaal gezien heel zorgvuldig met het uitkiezen van mijn dagdagelijkse skincare. Enkel en alleen al omdat ik zo makkelijk reageer. Toen mij echter werd toegelicht dat deze verzorgingslijn net voor een langdurige kalmerend gevoel gingen, wilde ik het toch graag proberen.

Derma Sensitive Serum & Night Cream

Om toch voorzichtig te starten introduceerde ik eerst de nachtverzorging. Het serum bevat Ectoin, wat een natuurlijk aminozuur bevat dat beschermt tegen de gevolgen van stress op de huidveroudering en extra hydrateert. Je bekomt er een stralende en zachte huid mee. We versterken onze weerstand wat ons minder irritatie of droogte gaat bezorgen. Het vochtgehalte in onze huid wordt dus duidelijk geregulariseerd.

De nachtcrème is specifiek bedoeld om de vochtbalans in de huid te herstellen en de biologische huidfuncties om huidtolerantie te verbeteren te minimaliseren. Een crème met wat probiotica en ook een natuurlijk aminozuur (Ectoin). Onze huid wordt gedurende de nacht verbeterd en onze huid krijgt meer comfort om natuurlijk te gaan stralen.

  • verbetert vochtbalans in de huid tot 37%
  • zichtbaar en voelbaar gekalmeerde huid tot 37%
  • Revitaliseert de huid tot 36%

Als er iets is waar ik zo gevoelig voor ben in de winter is het wel een droge huid. Ik merk een effectief herstellend gevoel van de vochtbalans in mijn hoofd. Geen droog voorhoofd en meer glans zonder vettige zones te vet te gaan maken. Ik krijg er geen irritatie van en geen acné. Een handige extra is de verpakking. De crèmes werken met een handig pompsysteem waardoor je heel gedoseerd maar ook hygiënisch te werk gaat. Ik ben heel tevreden van deze nachtverzorging. Ik heb deze nu gedurende enkele weken getest en ik merk een mooi verschil. Het assortiment bevat ook een dagcrème en olie. Ik ben ook heel benieuwd om deze eens uit te proberen. De olie gaat droge vlekjes intensiever kunnen aanpakken.

Verkrijgbaarheid & prijs:
De Kruidvat Skin Science Derma Sensitive producten kosten €5,49 en zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvatfilialen en online via www.kruidvat.be.
   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!