Koud in de winter

Er is wat veranderd sinds vorige winter en dat voel ik. Ik viel namelijk meer dan 10 kg af Voor de eerste 6 kg heb ik hard moeten werken en de laatste 4 kg zijn zo een beetje vanzelf gegaan door er onbewust waarschijnlijk meer mee bezig te zijn. Ik eet veel bewuster dan voordien. Daardoor heb ik het ook wel wat frisser deze winter.

Klaag anders eens!

Ja dat hoor ik je al denken en eerlijk waar, ik vind dat eigenlijk ook. Blij zijn omdat je afgevallen bent maar dan wel klagen dat je het koud hebt. Ik kan vaak ’s avonds niet slapen omdat ik het te koud heb. Ik lachte het altijd weg als iemand me kwam vertellen dat die met flanellen lakens slaapt en nu zou ik het zelf ook willen. Ik ga dus vanaf nu altijd met een kersenpittenkussen slapen of ik wikkel mezelf in in een fleece dekentje dat opgewarmd wordt op de verwarming. Zot hè? Maar wel lekker warm.

Deze winter ben ik dus vooral geïnspireerd en geïnteresseerd in warme kledij. Ik hou mijn garderobe nog graag heel eenvoudig en streef naar een capsulegarderobe. Ik zoek jurkjes die ik kan combineren met warme vesten en wollen truien. De trend van de pelsen jassen laat ik wat aan mij voorbij gaan. Als er iets is wat ik heb geleerd is het wel om mijn taille te benadrukken en met zo een type jassen gaat dat wat verloren en lijk ik veel zwaarder dan ik ben. Al ben ik altijd geneigd om er eens aan te voelen als ik zo eentje zie hangen omdat ze er zo heerlijk zacht uit zien. En ik draag ook onderhemdjes, noem mij een bomma-ke. Maar dat is een wereld van verschil en voelt heerlijk aan. Ik vond er trouwens superleuke . Voor Saar deze winter dikke truien, dikke kousen (den 60+ of wol) hemdjes en warme botjes.

Wat dragen jullie het liefst in de winter?

6 Comments

 1. Griet

  december 18, 2017 at 8:32 pm

  Amai Saar, zo goed bezig! Ik kan toch moeilijk zonder mijn flanellen lakens in de winter 😉
  Ik vind het niet zo leuk om me te dik aan te kleden dus ik probeer vaak laagjes aan te doen en dunne truien te zoeken waar wol inzit zodat ik het warm genoeg heb

  1. Saar Vandegaer

   december 19, 2017 at 7:56 pm

   Goeie tip want inderdaad, ik voel me wel zo te snel te dik ook

 2. Heidi De Winter

  december 20, 2017 at 10:30 pm

  Ik heb het gelukkig niet vaak koud 😉. Dikke truien vind je niet in mijn kast. Ik draag gewoon een hemdje of een dun truitje met daaronder een thermo onderlijfje en dat is voldoende voor mij 😜 Zo een koukleum Saar 😊?

 3. Stien

  augustus 17, 2018 at 9:21 am

  Hey Saar, Goed gedaan! Mag ik vragen hoe je die 10 kilo bent kwijtgespeeld? 🙂

  1. Saar Vandegaer

   augustus 26, 2018 at 7:59 am

   Hey Stien, dankjewel! Tuurlijk mag je dat vragen. Ik deed een soort proteïne dieet toen van Novashops gedurende 5 weken en dan verder gezond eten. Dat hielp om mij te lanceren. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!