Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Komt er nu een hond?

saar-vandegaer 13 Comments

Komt er nu een hond?

Saar Vandegaer 13 Comments

Herinneren jullie je nog deze blog? Wij willen een hondje en we maakten er werk van. Wat hebben we nu besloten?

Rashond

We bekeken alle opties om voor een dwergkeesje te gaan. Een mooi rashondje, heel gegeerd en trendy op dit moment al dan niet met een stamboom. Ik kwam echter continue bij broodfokkers uit. Dan had ik wel een hondje dat niet al te duur bleek, maar misschien ziek of niet zuiver enz. Kortom we hadden een serieuze knoop in onze maag. Dit kon toch niet? Was dat wel een match voor ons?

Buikgevoel

Mijn buikgevoel was in eerste instantie te gaan voor adoptie. Die optie bekeken we opnieuw toen Sarah me vertelde dat zij hun hondje ook via ‘Spaanse Honden in Nood’ adopteerden. Na enkele dagen aarzelen en twijfelen besloot ik om nog eens op hun website te kijken. Vooral omdat ik het een mooie gedachte vind. Ik wil wel een hond een beter leven geven. Want zeg nu zelf…Je kan niet elke hond redden in deze wereld, maar wel de wereld voor 1 hond. En van deze gedachten gingen wij ook uit.

Zo wat dagelijks komen er foto’s van honden bij op de website van de organisatie. Bij het zien van de foto’s van deze puppy wisten we het. Hij was het. Ons stoofbuisje! Ik heb dan ook niet gewacht en dezelfde dag nog contact opgenomen met de verantwoordelijke. Intussen kwam er al iemand even langs bij ons om te kijken of we geschikt zijn voor adoptie. Het is nog even wachten tot we hem mogen verwelkomen, maar normaal gezien mogen we hem 20 oktober in Zaventem ophalen. We zijn hier alvast aan het aftellen.

Bernard

Een naam kozen we alvast voor ons nieuwe gezinslid. Bernard wordt vermoedelijk een hondje van ongeveer 30cm groot. Hij heeft een langer lijfje en korte pootjes. Hebben jullie tips voor ons? Ik heb alvast een mailtje naar de hondenschool want daar willen we graag naartoe. Wat hebben we zeker nodig naast een bench voor ons ‘stoofbuisje’? Welke voeding raden jullie aan?

 

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

13 Comments

 • Femcetera september 4, 2017 at 5:40 pm

  Ooh wat een leuk nieuwtje! De kids gaan dit geweldig vinden!
  Bij mijn ouders thuis hebben we ook een hondje. Ik zou je aanraden enkel brokken te geven en de hond niet laten mee eten aan tafel. Ze geraken dit zeer snel gewoon en er is niets zo vervelend als een hijgende hond terwijl je aan het eten bent. 🙂 Koop ook zeker een mandje of kussen waar de hond lekker op kan slapen. Altijd fijner dan een kooitje.

 • Lize september 5, 2017 at 8:05 am

  Leuk dat jullie dit lieve hondje in huis gaan nemen 🙂 Ik heb zelf geen hond en kan dus geen tips geven.
  Ik heb 2 katten uit het asiel gehaald.

 • nicole orriens september 5, 2017 at 9:38 am

  Wat een schatje. Wij kochten onze Trixie via Marktplaats. Ze was toen al zeven, en is superlief.

 • Ester september 5, 2017 at 2:54 pm

  zalig! en die naam is zooo leuk 😀

 • Annelies Vervoort september 5, 2017 at 4:09 pm

  Geweldig! En echt top dat jullie kozen voor adoptie. De onze is er ook zo eentje en ik zou het zo opnieuw doen. Ik kan niet wachten om Bernie te ontmoeten. Hij heeft bij jullie een prachtig gouden mandje gevonden.

  • Saar Vandegaer september 5, 2017 at 7:57 pm

   Dankjewel Annelies, we gaan ons best doen. Alle tips zijn welkom ????

 • Een weekendje weg - Niet zomaar Saar oktober 17, 2017 at 4:55 am

  […] plannen we een weekendje weg naar zee. En Bernard, die mag ook mee! Het nuttige aan het aangename koppelen en dat kan met de leuke trolley. Zo een […]

 • Marijke november 2, 2017 at 9:25 am

  Ooh wat leuk voor jullie! De kids gaan hier heel veel plezier aan hebben. Een bench is idd aan te raden, zo kan hij hier zijn veilige haven van maken. En kunnen jullie met een gerust hart het huis verlaten. Qua voeding zijn wij zeer tevreden van de brokken van het merk Britt, en dan de Care versie ervan deze bevat geen toegevoegde granen. Je kan deze in de zoomarkt vinden. 😉

 • fotoshoot Bernard - Niet zomaar Saar februari 25, 2018 at 8:18 pm

  […] over de beslissing hoe of wat en waarom we een hond adopteerden, kan je in een vorige blogpost hier lezen.  Mijn hart brak bij het zien van zijn foto. Bernard kan zo lief en schattig kijken. Je kan […]

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!