Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Klussen in de congé // DIY

saar-vandegaer 7 Comments

Klussen in de congé // DIY

Saar Vandegaer 7 Comments

Ons verlof is volop bezig, dat wil zeggen dat er ook nog wat geklust mag worden. Naar jaarlijkse gewoonte doen we vanalles op dat moment! Alles waar we tijdens het jaar niet echt aan toe komen, is dan aan de beurt.

Interieur

Ik volgde onlangs een workshop rond interieur. Ik vind het altijd fijn om mij nog wat bij te scholen en op de hoogte te zijn van de laatste trends. Het gaf mij de tijd om een paar ruimtes afzonderlijk in de woning aan te pakken. Het inzicht dat je verkrijgt door samen met andere interieur-specialisten naar je ruimtes te kijken is altijd een verrijking. Zo wil ik de binnendeuren beneden al heel lang weer wit verven. Op die manier valt het minder op dat ze er zijn en wordt het meer een deel van het geheel. Daarnaast ga ik de strijkkamer ook onder handen nemen. Er komt een witte muur met bomen op getekend. Ik ga dus nog wel wat creativiteit nodig hebben. Althans dat zijn de plannen en inspiratie zat! Of ik er echt aan zal toekomen weet ik nog niet zo goed. Nu en dan wat rusten kan zeker ook deugd doen. Al vind ik dat klussen zeker ook een vorm van ontspanning.

Binnendeur in grafietzwart
Inspiratie
grondplan

Ik heb gelukkig niet al te veel nodig om mijn project te voltooien. Wat witte verf (RAL wit), verfborstel en verfrollen, oude lakens, een wegwerpoveral en handschoenen. Deze laatste 2 bestelde ik trouwens heel makkelijk online gespot bij Engelbert-Strauss. Ik ben echt een smospot als het op verven aankomt. Laat ons zeggen dat je duidelijk aan mij kan zien dat ik met wit geverfd heb. Ik vind het dan ook fijn dat ik met behulp van handschoenen en een overal niet helemaal volhang. Hoe doen jullie dat?

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

7 Comments

 • Katrien (Marie Cadie) juli 23, 2017 at 8:14 pm

  Kan ook wat inspo gebruiken voor ons kidshoekje … niet te opvallend, want moet binnen ons interieur passen, maar toch een beetje kiddos! 😉

 • Laura juli 24, 2017 at 8:39 am

  Hier hebben we nog altijd vlekken op de vloet van ons schilderavontuur, dus I FEEL YOU!

  • Laura juli 24, 2017 at 8:40 am

   De vloer dus .. durrrrr

 • Gaëlle | Bestkidever.be juli 25, 2017 at 9:46 am

  Mooi wel je living zo! Hopelijk vind je de moed en kan je binnenkort een na foto posten 🙂 Ik ben alvast benieuwd! Waar ben je die interieur workshop gaan volgen?

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!