Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Kledinginspiratie Ivonne

saar-vandegaer 1 Comment

Kledinginspiratie Ivonne

Saar Vandegaer 1 Comment

Toen ze me exact 4 jaar geleden vertelden dat ik een meisje verwachtte, was ik toch wel blij en euforisch. Het eerste waar ik praktisch aan dacht was dat het shoppen en zoeken naar kledij nu toch wel veel makkelijker ging gaan. Ah ja natuurlijk want het aanbod in meisjeskleding is toch oh zo veel groter! Laat die rokjes en kleedjes maar komen. Een overvloed aan roze komt hier liever binnen.  In het begin waren het felle kleuren en felle prints, maar dat zag ik gaandeweg veranderen.

Keuzes maken

Gaandeweg begon ik te merken dat ik het eigenlijk toch niet zo makkelijk vind. Net zoals voor mezelf vind ik dat mijn beide kinderen een aparte kledingstijl hebben. Bij de ene werkt net meer kleur heel tof en mooi. Ivonne staat net met soberdere en bravere kledij. Ik vind haar mooier met zachte kleuren. Hier is dus een overaanbod aan oud roze, lichtblauw en lichtgrijs. Hier en daar zit er eens iets in bordeaux tussen of wat geel. Als er één kleur is die haar helemaal niet staat dan is het fel groen. Als baby al stak dat enorm af en vond ik het maar niks. Was het contrast te groot? Die kleur wordt hier dus vaak vermeden of gecombineerd met een zachte transitiekleur.

Wat zijn de toppers voor komend seizoen?

Ik vind een opvallend item de maxi jurken en rokken voor de meisjes. Ik vind dat zelf ook zo zwierig en comfi dat het volgens mij zeker ook wel iets is voor Ivonne mits een gulden middenweg. Ze verkiest vaak broekjes om te dragen dus mits een leuke sneaker en een toffe trui of t-shirt zal het wel leuk vinden. Ik probeer altijd ‘budget’ wat te combineren met toch kwalitatiever of duurdere stukken. Ook voor kleedjes ging ik ter inspiratie eens piepen bij Zara. Zo leuk die losse stofjes, zacht roze tinten, knitwear en rieten accessoires. Dan kijk ik regelmatig eens bij webshops als Pepatino naar Bobo Choses, Tiny Cottons, Lily Balou en Mini Rodini. Fred & Ginger en Morley zijn ook wel gevaarlijke merkjes al probeer ik meestal zo een dure stuks met een flinke korting of tweedehands aan te schaffen. En dat lukt best want deze merkjes blijven mooi.

Tiny Cottons – Lily Blaou – Veja

 

Ik deel later deze week mijn favorieten voor Gijs. Wat zijn jullie favoriete kleding stuks voor komende zomer? Welke shops hebben jullie voorkeur?

Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Annelies Vervoort februari 23, 2018 at 2:02 pm

  oooh dank voor de inspiratie!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!