Kledinginspiratie Gijs

Naast Ivonne wil ik ook wel graag mijn inspiratie voor komende zomer voor zoonlief delen. Jongens hebben nu eenmaal minder mogelijkheden dan meisjes. Daar ben ik me van bewust. Al vind ik er voor Gijs toch weer typische stuks bij zitten.

Ton sur ton is een trend die je in zowel het interieur als de mode van komende lente en zomer ziet terugkomen. Verschillende tinten blauw gaan we dus mengen of verschillende tinten bruin. Bij Bobo Choses en Tiny Cottons zie je dat heel goed terugkomen.

Het shirtje van Mini Rodine met de kleine teckels vind ik zo schattig! Doet aan Bernard denken en dat gecombineerd met een leuke jeansshort of camel-kleurige short en leuke sneakers is een leuke outfit. Jongens outfits zijn eigenlijk ook gewoon makkelijk te combineren wat rust brengt. Ok we zijn bepert tot shorts en broekjes, jumpsuits voor een 6-jarige zijn niet meteen de bedoeling. Wat een verschil ook met 6 jaar geleden. Toen koos ik altijd voor fel groen of rood of….. Nu verkiest Gijs eerder de sobere outfits. En als hij echt helemaal zelf mag kiezen zit er al eens een “Paw Patrol” of “Cars” gevalleke tussen. Ik ben er geen fan van maar toegegeven af en toe moet dat al wel eens kunnen. Onder het motto “choose your battles” en voor “thuis” kan dat al eens. Je zal zien dat je beste instagram-waardige foto net op dat moment genomen wordt.

Hoewel het niet echt vaak meer gedaan wordt, blijf ik toch twinning te leuk vinden. Niet zozeer vader en zoon maar wel broer en zus onderling. Ik bestelde bij H&M dus 2 pulls uit de jongenscollectie. Mocht deze er ook in mijn maat geweest zijn, had ik dat zelfs nog gedurfd. Oeps!

H&M – fijngebreide trui €9,99Mijn formule voor een leuke outfit? Leuke boven stuks combineren met sobere broekjes. Een bleke jeans vind ik voor een jongen in de zomer trouwens altijd wel leuk staan. Budgetvriendelijk mixen met wat duurdere items en hou tweedehands websites altijd in de gaten want daar worden vaak leuke en amper gedragen stuks verkocht voor een prikje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!