Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Kerstkaartjes ja of nee?

saar-vandegaer 1 Comment

Kerstkaartjes ja of nee?

Saar Vandegaer 1 Comment

Doen jullie jaarlijks mee aan het versturen van kerstkaartjes? Ik ben daar echt niet goed in. Mijn bedankkaartjes voor mijn huwelijk 10 jaar geleden gingen 2 maanden te laat op de post. Maar dit jaar wilde ik het toch een kans geven. Ik had 2 leuke ideetjes en je kan nog snel genieten van een mooie korting als je er zelf wil bestellen.

Geschikte foto

Hoe gaan we van start? Eerst doen we een shoot in gepaste kersttenue, ah ja. Liefst van ons alle 4, maar dat is niet gelukt helaas. Misschien komt er nog een leukerd online kerstdag zelf. Ik wilde Bernard zelfs een toepasselijke trui aan doen kwestie van hem toch het gevoel te geven dat hij voor 100% opgenomen is in onze familie. Belachelijk? ja waarschijnlijk wel… Tim schaamt zich nu al. Maar tot de orde van de dag.

Ik nam foto’s van Gijs en Ivonne in een geschikte positie voor onze mooi versierde kerstboom. Allebei met een kerstige trui en op de achtergrond de kerstlijst van Spotify om geheel in de stemming te komen. Allerlei foto’s werden genomen van gekke bekken tot happy face en het knuffelgehalte lag hoog, dat kan ik wel zeggen. Ivonne is ook altijd makkelijk te belonen met een snoepje. Lang leve conditionering, ja ook met kinderen. Ik moet alleen opletten dat ik het hondensnoepje niet verwar met het kindersnoepje. Maar nu ben ik weer te veel aan het vertellen zeker.

Foto printen

Om eens te testen wat zo een foto geeft heb ik deze eerst met mijn nieuwste snufje geprint. Ik gebruik sinds kort een foto printer van HP. Want al heb je 1000 foto’s op je mobiel. Het klinkt cliché, maar als je die kwijt bent, ben je veel kwijt. Ik bewaar namelijk niet continue in dropbox of in the cloud. En regelmatig eens een foto afprinten is zo leuk want je kan niet genoeg eens dat kadertje op de kast verwisselen of in ons geval je paal vol foto’s wat updaten. Het handige aan deze deskjet printer is dat je deze ook gewone documenten kan laten printen, faxen of kopiëren. Via de handige HP smart app kan je eenvoudig inkt bestellen.

Kerstkaartje

Zoals ik al zei ging ik dit jaar voor kaartjes. Voor de uitnodigingen van onze fuif in november ontdekte ik zo een handige website en daar trof ik ook nu originele kerstkaarten. Je ziet meteen het voorontwerp, kan een exemplaar als proefdruk aanvragen als je zeker wil zijn en ze werken snel. Handig voor iemand die altijd last minute met ideetjes afkomt zoals ik. In een handomdraai ging ik aan de slag met het uploaden van mijn foto en ’s anderendaags zat de bestelling al in de bus. Dat gaat zo snel, dus je bent nog op tijd als je nog leuke Tadaaz kerstkaartjes wil voor de feesten. Wil je er ook nog snel bestellen voor kerst dan kan ik je misschien een beetje helpen met deze kortingscode: SAAR10KR (10% korting bij een aankoop vanaf €50.

Sturen jullie elk jaar een kerstkaartje?

De HP Envy Photo 7830 is vanaf oktober verkrijgbaar, voor een adviesprijs van €179.
   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Anna Helena december 21, 2017 at 9:18 pm

  Ja, elk jaar opnieuw kerstkaartjes! Leuk formaat die van jou.

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!