Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Kerstcadeaus

intago No Comments

Kerstcadeaus

intago No Comments

Wat ik kreeg voor kerst? Deze leuke cadeautjes kreeg ik bijna allemaal van Tim en de kindjes. Er was ook eentje bij van een goede vriendin.

Dit zijn de leuke cadeautjes die ik kreeg voor kerst:

by Saar Vandegaer

Waar je mij blij mee kan maken? Verzorgingsproducten vind ik altijd handig! Rituals heeft een heel uitgebreid assortiment en ik denk niet dat ze 1 lijn hebben die ik niet fijn vind. Naast deze leuke cadeautjes had ik elke dag ook een leuk Rituals– geschenkje zitten in mijn adventskalender.

Rituals brengt rond de kerstperiode altijd een leuke ‘Limited edition’ uit. Van deze ‘Ritual of Light’ lijn had ik de geurkaars al getest. Deze vond ik alvast heel fijn. Nu kreeg ik van mijne ‘hubby’ ook de bath of light bubbels. Ik kijk al uit naar de heerlijke zen-momenten en wat me-time. Als je een product uit dit assortiment van Rituals koopt, krijg je trouwens een mini mobiel lampje erbij. Dit is een soort mini theelichtje dat je kan aandoen met je telefoon. Een beetje om het mobiel gebruik aan tafel te vermijden tijdens de gezellige diners rond kerst. De fles badbubbels bevat de geuren van zoete sinaasappel en kaneel. Deze laatste ruik je heel sterk ook bij de geurkaars. Echt mijn favoriete geurt dus hopelijk komt deze lijn zeker nog terug.

Daarnaast kreeg ik nog een roze doos van Rituals met mini producten van de Yogi Flow lijn. In deze doos zit een klein formaat van hun ‘shower foam’, met body crème, shampoo en scrub. Een ideaal setje om mee te nemen op weekend. Van deze lijn probeerde ik nog maar enkel hun olie en bad bubbels. Een klein grappig feitje is wel dat ik deze doos zelf cadeau deed aan een vriendin.

Om mijn goede voornemens extra te ondersteunen had ik ook wel een fitbit gevraagd aan de hubby. Zo kan ik mijn lopen weer oppikken na mijn blessure. De hernia is er natuurlijk nog steeds maar ik wil toch graag terug beginnen waar ik gestopt ben. Ik had er zoveel deugd van. Als lopen niet gaat, wordt het wandelen en dit is heel handig om me daarbij te ondersteunen. Ik kreeg een fitbit charge 2. Deze geeft je hartslag aan en het uur. Hij kan zelfs navigeren. Je kan ook het bandje wisselen als je zin hebt in een ander kleurtje. Ik ben alvast benieuwd!

by Saar Vandegaer

Bij de schoonouders hadden we op voorhand een lotje getrokken en moesten we een klein cadeautje kopen voor iemand anders. Toeval wil dat hubby mij had getrokken en dus kreeg ik opnieuw een cadeautje van hem. Ik kreeg van hem iets waar hij zelf ook wat aan heeft, 2 bioscooptickets. Er komt een date-nicht aan me dunkt!

by Saar Vandegaer

Het laatste cadeautje dat ik kreeg was van een vriendin. Ze gaf me een wens-armbandje. Je doet het armbandje aan en tijdens het omdoen, doe je een wens. Je mag het armbandje niet meer uitdoen en als het af valt, komt je wensje uit. Welke wens ik deed? Dat mag ik niet zeggen, want het brengt ongeluk. Ik vond het een heel fijn geschenkje en nog mooi ook. Het past mooi met mijn andere zilveren armbandjes, die ik ook stuk voor stuk kreeg. Ik doe eigenlijk vooral graag juweeltjes aan die ik krijg. Noem me een sentimenteel kind, maar het is wel een beetje zo.

by Saar Vandegaer

Hopelijk hadden jullie allemaal een heel fijne kerst met gezellige etentjes. Wat kregen jullie voor leuks?

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!