Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Ivonnes tutje

saar-vandegaer No Comments

Ivonnes tutje

Saar Vandegaer No Comments

Herinneren jullie het je nog met Ivonne en haar tutje? Gaf ze dat nu effectief aan de sint die bewuste avond. Tijd voor een update…

De bewuste avond voor Sinterklaas

Bij het klaarzetten van de stoel stopte onze poppemie haar tut vastberaden in de schoen. Dat konden jullie al zien in mijn 1ste vlogmasvan deze maand. Toen ze effectief haar bedje in ging kwamen dan toch de tranen. Moeilijk om vol te houden. Grote broer was zo lief om zijn knuffel te geven als troost. Uiteindelijk bereikten we een compromis door haar een nachtlampje te geven in ruil. Een ruil dus eigenlijk als deal. Alleen was het lampje van de lamp stuk dus was mijn make-upspiegel haar nachtlamp @interim. En ze was vertrokken. De avond nadien verliep ook vrij moeilijk. Het was hartverscheurend om te aanhoren, maar ze was nu weg dus nog even volhouden of maakt dat van mij een minder goede mama?

Tanden

Eén van de redenen waarom we het wel tijd vonden om het tutje te laten waren Ivonnes tandjes. Ze heeft vrij grote tanden maar vooraan begonnen ze ook fel naar voor te staan. Daarnaast kon ik dat ook goed aan haar spraak horen. Eén van de beloningen voor het inleveren van haar tutje was de nieuwe tandenborstel. Nu we toch extra aandacht aan mooie tanden gaan besteden zijn alle hulpmiddelen welkom.

Net als grote broer poetst ze haar tanden met een elektrisch exemplaar van Oral-B. Haar versie is roze en van Frozen. Grote broer heeft er eentje van Cars. Zo wordt tanden poetsen 2 keer per dag een feest. Ja echt, mijn kinderen vinden dat leuk op die manier. We boeken iets minder succes met de tandpasta van Oral-B. Ze verkiezen de variant van Elmex.

Doordat de tandenborstel in thema is wordt het gewoon wat magisch. Zeg nooit nooit, maar ik zweerde vroeger altijd om daar nooit in mee te gaan. Het werkt echter motiverend en plezierig. Ivonne voelt haar wel een beetje kleine Elsa zo. Niet dat ze zo enorm into Frozen is, maar ze kent vooral de boekjes en ze vindt haar wel heel mooi. Lief hè!

Waarom laat ik hen niet gewoon met een volwassen borsteltje poetsen?

Deze zijn speciaal ontworpen voor de kleine kindermond met een zachte reiniging. Ook op de moeilijk bereikbare plaatsen in de kindermond. Ook al zijn het melktandjes, toch wel goed dat ze een grondige een mooie verzorging krijgen. Hier wordt alvast grondig en blij gepoetst en van de tut wordt niet meer gesproken.

Adviesprijzen:
Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel (€ 34,99*)
  • Cars/Planes
  • Frozen
  • Star Wars
  • Princess
Oral-B Pro-Expert Stages Tandpasta (€  2,20*)
  • Cars/Planes
  • Frozen
  • Star Wars
  • Princess
  • Mickey Mouse
   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!