Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Interieur trends 2018

saar-vandegaer No Comments

Interieur trends 2018

Saar Vandegaer No Comments

Een nieuw jaar betekent ook tijd voor een update. Wat zijn de opkomende trends voor 2018 en heb jij ze al gespot? Hierbij alvast een lijstje met mijn favorieten.

Trend 1: Fluweel

Vorig jaar kwam de introductie van zachte materialen. Overal kwam sfeer en gezelligheid aan bod met bijvoorbeeld een schapenvel. Dit jaar zien we meer fluweel terugkomen.

1. Armstoel Zuiver €249//2. Sierkussen Sarona Zuiver €35//3. Sierkussen Montey Zuiver €35 // 4. Stoel OMG €159

 

Trend 2: Messing

Accenten in messing maken het geheel af. De combinatie vormt een mooi geheel met blauw en geel-tinten. Ik vind messing heel leuk staan in eindeloos vele combinaties. Dat past evenzeer met wit/hout of marmer dan bij blauwtinten. Ik zelf ben een grote liefhebber van het gouden bestek of kopjes met een gouden randje.

H&M home

 

 

Trend 3: Gekleurd glas & colorblocking

vaas Jungl €13,95

Daarbij denk ik meteen aan felle, sprekende kleuren en zelfs colorblocking. Met colorblocking kan je opteren om  ton sur ton te werken ofwel verschillende kleurtinten gaan mengen binnen een bepaalde kleur of eventueel een tegenovergestelde kleur zoals het mixen van geel en blauw. Maar je kan in dezelfde tinten gaan mixen. Ik denk eraan om in Gijs zijn kamer waarbij één muur in appelblauwzeegroen is, de ander muren wit te verven. En ergens tegen deze muur zou zijn bureau komen. Aan deze muur zou ik in datzelfde blauw van de contrastmuur een element willen verven. In plaats van een ganse muur dus enkel een stuk muur kleuren.

Trend 4: Geometrische vormen en typografie

Quotes en geometrische vormen doen het nog steeds heel goed. Onze muur hoeft niet meer vol te hangen met foto’s. Enkele accenten en imperfecties doen het goed. Letterborden, houden vormen en enkel woorden aan de muur zorgen voor een leuk speels effect. Schattige en subtiele decoratieve objecten zijn deze geometrische vaasjes.

Bloomingville vaas Jenoi €27,95

 

 

Trend 5: Veel hout

Gelukkig is deze nog steeds hot & trekking. Ik blijf persoonlijk een liefhebber van het Scandinavische interieur ( wat een verrassing) en afstand nemen van de gezellige invloed van hout vind ik zelf dan ook erg moeilijk. Wat nu wel meer voorkomt is dat we verschillende houtsoorten toch gaan combineren. Nu ja niemand is verplicht om trends te volgen natuurlijk.

Trend 6: Exotisch

 

Riviera Maison

Dacht je dat ananassen en flamingo’s al exotisch waren? Het kan nog exotischer, meer kleur, meer feestelijke stofjes en materialen. Laat de zon maar komen ;-). Hoe meer kleur, hoe beter!

Dutch Decor Plaid Waele €30

Wat vind je van deze trends voor 2018? Ik ben zelf wel fan van messing, hout en geometrie. Maar vooral de colorblocking en ton sur ton werken wil ik graag nog meer bekijken voor hier thuis. Misschien is het toch allemaal een beetje te wit.

Items verkrijgbaar bij Morres Wonen:
Armstoel Zuiver Britt
Zuiver Sierkussen Monti
Eetkamerstoel OMG Zuiver 
Vaas Jungl
Vaas Bloomingville
Plaid roze 
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!