Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Interieur trends 2018

saar-vandegaer No Comments

Interieur trends 2018

Saar Vandegaer No Comments

Een nieuw jaar betekent ook tijd voor een update. Wat zijn de opkomende trends voor 2018 en heb jij ze al gespot? Hierbij alvast een lijstje met mijn favorieten.

Trend 1: Fluweel

Vorig jaar kwam de introductie van zachte materialen. Overal kwam sfeer en gezelligheid aan bod met bijvoorbeeld een schapenvel. Dit jaar zien we meer fluweel terugkomen.

1. Armstoel Zuiver €249//2. Sierkussen Sarona Zuiver €35//3. Sierkussen Montey Zuiver €35 // 4. Stoel OMG €159

 

Trend 2: Messing

Accenten in messing maken het geheel af. De combinatie vormt een mooi geheel met blauw en geel-tinten. Ik vind messing heel leuk staan in eindeloos vele combinaties. Dat past evenzeer met wit/hout of marmer dan bij blauwtinten. Ik zelf ben een grote liefhebber van het gouden bestek of kopjes met een gouden randje.

H&M home

 

 

Trend 3: Gekleurd glas & colorblocking

vaas Jungl €13,95

Daarbij denk ik meteen aan felle, sprekende kleuren en zelfs colorblocking. Met colorblocking kan je opteren om  ton sur ton te werken ofwel verschillende kleurtinten gaan mengen binnen een bepaalde kleur of eventueel een tegenovergestelde kleur zoals het mixen van geel en blauw. Maar je kan in dezelfde tinten gaan mixen. Ik denk eraan om in Gijs zijn kamer waarbij één muur in appelblauwzeegroen is, de ander muren wit te verven. En ergens tegen deze muur zou zijn bureau komen. Aan deze muur zou ik in datzelfde blauw van de contrastmuur een element willen verven. In plaats van een ganse muur dus enkel een stuk muur kleuren.

Trend 4: Geometrische vormen en typografie

Quotes en geometrische vormen doen het nog steeds heel goed. Onze muur hoeft niet meer vol te hangen met foto’s. Enkele accenten en imperfecties doen het goed. Letterborden, houden vormen en enkel woorden aan de muur zorgen voor een leuk speels effect. Schattige en subtiele decoratieve objecten zijn deze geometrische vaasjes.

Bloomingville vaas Jenoi €27,95

 

 

Trend 5: Veel hout

Gelukkig is deze nog steeds hot & trekking. Ik blijf persoonlijk een liefhebber van het Scandinavische interieur ( wat een verrassing) en afstand nemen van de gezellige invloed van hout vind ik zelf dan ook erg moeilijk. Wat nu wel meer voorkomt is dat we verschillende houtsoorten toch gaan combineren. Nu ja niemand is verplicht om trends te volgen natuurlijk.

Trend 6: Exotisch

 

Riviera Maison

Dacht je dat ananassen en flamingo’s al exotisch waren? Het kan nog exotischer, meer kleur, meer feestelijke stofjes en materialen. Laat de zon maar komen ;-). Hoe meer kleur, hoe beter!

Dutch Decor Plaid Waele €30

Wat vind je van deze trends voor 2018? Ik ben zelf wel fan van messing, hout en geometrie. Maar vooral de colorblocking en ton sur ton werken wil ik graag nog meer bekijken voor hier thuis. Misschien is het toch allemaal een beetje te wit.

Items verkrijgbaar bij Morres Wonen:
Armstoel Zuiver Britt
Zuiver Sierkussen Monti
Eetkamerstoel OMG Zuiver 
Vaas Jungl
Vaas Bloomingville
Plaid roze 
   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!