Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Insta-weekje

intago No Comments

Insta-weekje

intago No Comments

Een leuk overzichtje van onze week. Ivonne stapt elke dag beter en beter. De dagen worden korter dus tijd voor leuke en warme, gezellige pyjama’s. Vinden jullie dat ook zo fijn om te doen nu?

Opstaan en aan de ochtenrush beginnen als het nog donker is. De dagen die overduidelijk aan het inkorten zijn want de winter staat voor de deur. Volgend weekend verandert het uur alweer. Ik kan dat niet beter oplossen dan het gezellig te maken in huis, in onze toonzaal en dat met wat kaarsjes en gezellige lampjes. We twijfelen om toch een kachel of zo te installeren. Wat zouden jullie doen? Een houtkachel of een gashaard?

Het was een leuke week met een goedgevuld weekend: Voor de zaak gingen we een kijkje nemen naar de noviteiten bij ATAG in Duiven (Nederland). Het nieuwe design van hun ovens spreekt echt aan. Ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk was van het interieur in hun lounge. De stylisten hadden hun best gedaan. De tendens van heel strak en modern met veel wit is duidelijk aan het overgaan naar meer gezelligheid en warmte. Tijdens het weekend gingen we nog naar een leuk feestje en op zondag een babybezoek van dat schattige meisje met haar rode mutsje. En zo vloog de week alweer om.

Waar kijken jullie naar uit om te doen als de dagen inkorten?

Liefs,
Saar

 

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!