Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Insta-week

intago No Comments

Insta-week

intago No Comments

Een overzichtje van afgelopen week en weekend. Leuk gevulde week gehad met wat etentjes, maar nu wordt het weer rustig tot kerst.

Het hoogtepunt van de week, falalalalala, het zetten van de kerstboom! Zo een fijne tijd. Ik ging voor een christmascarolmix op de achtergrond en op de tonen van ‘It’s the most wonderfull time of the year’ ging al onze versiering erin.
Het was een fijn weerzien met Sofie, een ex-collega en intussen zeer goede vriendin. Jammer genoeg wonen we een beetje ver van mekaar om veel af te spreken. Een lunchke helpt al wat om de schade in te halen en vooral veel bij-babbelen
Het weekend ging verder met en etentje voor mama’s verjaardag en een ontmoeting met lieve Ellis. Zo een klein lief schatje! Dan pas besef ik hoe groot Gijs en Ivonne al zijn.
Zondag werd afgesloten met een filmpje. ‘It was nice meeting you Bond’. Vreemd genoeg heb ik een voorliefde voor Bond-films. Al zijn ze soms zo hard erover dat het grappig wordt.
Maandagmorgen stond ik op met, je raadt het al, buikgriep. Mpf! Intussen terug kiplekker. Een rustige week op het programma en laat dan de feestdagen maar van start gaan.

Liefs,
Saar

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!