Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Insta-week

intago No Comments

Insta-week

intago No Comments

Een nieuwe week dus tijd voor een overzichtje. Het was een leuke alledaagse week, met een feestje als afsluiter in het weekend.

Het lukt elke week beter en beter om bij Ivonne een staartje te maken dus deze week ondernam ik nog wat pogingen. Helaas met dat sprietenhaar en wat gefik-fak in de zetel zijn ze er snel weer uit. De vriendschap met ons nieuw gezinslid gaat zeer goed. Ze kunnen niet meer zonder onze witte rakker.
Ik testte nog enkele leuke en gezonde recepten van Pascale Naessens dus nu een focus op gezond eten tot bij de feestdagen. Hopen dat onze ontgifting werkt. Afgelopen week verliep alvast prima en ik heb een stuk meer energie dus ideaal voor de wintermaanden in te stappen. Nu nog wat meer gaan joggen (volgend voornemen: check)! Zien jullie dat oogschaduwpallet van Zoeva daar in het midden? Prachtig toch!
We mochten de week afsluiten met een feestje om de promotie van een vriend te vieren. Leuk en gezellig zo allemaal bij mekaar nog eens lachen en dansen.
Komende week wordt een rustige week. Voor het weekend staat er niets op de planning, behalve mijn verjaardag.

Wat zijn jullie tips om gezond te eten en te bewegen?

Veel liefs,
Saar

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op.  Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!