Hydrateren tijdens je slaap

Ik ben een fan van nachtmaskers. Waarom? Dan kan ik slapen en tijdens mijn slaap krijgt mijn huid extra hydratatie. Ideaal!

TIMEXPERT RIDES NIGHT SUCCESS

Dit nieuwe masker van Germaine de capuccini zorgt ervoor dat je ’s morgens stralend ontwaakt, zonder enig teken van vermoeidheid en stress. Goals als moeder van 2! 

JIJ SLAAPT ’S NACHTS, MAAR JOUW HUID NIET. 

Onze huid is ’s nachts ook werkzaam. Dan regenereert ze zich drie keer sneller dan overdag. Dus is een avondroutine heel belangrijk. Als we te weinig slapen is onze vochtbalans in de war. Daar heb ik vooral wat last van. Ondanks het feit dat ik veel water drink, kan dit een hulpmiddel zijn om mijn huid ’s nachts een hydraboost te geven.

Germaine de Capuccini

Het gaat hier niet om een vol of te rijk product, integendeel! Night Succes is een transparant en niet plakkerig gelmasker. De textuur ziet er vrij doorzichtig uit maar er zitten ook kleine korrels in. Deze lijken heel dun en moleculair. Deze bevatten vitamine A, C en E om te antioxideren. Bij het opensmeren spatten ze ook open en zorgen ze voor een extra dekkende laag en diepgaand te gaan hydrateren.

 

Mijn huid wordt hierdoor fris en vernieuwd wakker. Ik vind het vooral een zacht en glad gevoel ’s ochtends. Dan kan ik even zeggen dat ik als een baby sliep.

Trouwens voor al wie lak heeft aan extra exfoliëren of peelen. Het masker bevat een extract Citruskaviaar dat in staat is om dode cellen van het huidoppervlak te verwijderen.

 

 

 

Gebruik

Ik vind deze maskers heel handig en echt een aanrader als je weinig tijd hebt. 2 dingen combineren met je slaap is hoe dan ook superhandig maar je verwijdert het ’s morgens ook weer tijdens je gewone ochtendreiniging dus geen complex proces.  Ik merk meer en meer expressie-lijnen op mijn voorhoofd waaraan ik me begin te storen dus ik vestig al mijn hoop op dit soort maskers om dat wat te reduceren. Hopelijk lukt dat zo!

De TIMEXPERT RIDES NIGHT SUCCESS (30 ml) is verkrijgbaar bij uw Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste voor de prijs van € 55,00

 

 • Dit product werd me toegestuurd om te testen

 

8 Comments

 1. Kris

  augustus 20, 2017 at 7:40 pm

  Stomme vraag maar wordt je hoofdkussen dan niet vuil? Ik ben een buikslaper dus zou niet goed komen 😉

  1. Saar Vandegaer

   augustus 20, 2017 at 7:41 pm

   Wel ja dan zou ik even wachten tot het product wat is ingetrokken. Ik slaap wel op mijn zij of buik. Heb het nog niet echt opgemerkt dat het vuil wordt.

 2. Lize

  augustus 21, 2017 at 11:12 am

  Dit lijkt mij wel een handig product. Bedankt voor je recensie.

 3. Keppens Francine

  augustus 23, 2017 at 9:15 am

  is dit masker bedoelt voor dagelijks s’avonds aan te brengen of 1 maal per week ?

  1. Saar Vandegaer

   augustus 23, 2017 at 9:34 am

   Hangt er een beetje vanaf. 2 à 3 maal per week is ideaal.

 4. Beauty Treasures

  september 2, 2017 at 4:03 pm

  Klinkt goed, benieuwd naar!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!