Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Hoe hou ik het proper met een hond in huis?

saar-vandegaer No Comments

Hoe hou ik het proper met een hond in huis?

Saar Vandegaer No Comments

Het grootste nadeel aan het hebben van een huisdier is toch wel het extra onderhoud. Op mij wordt er in de ruifperiode al eens gevloekt met mijn lang haar, maar Bernard is op dat gebied wel de grote winnaar. 

Ook al is dit een beautyblog. Zo nu en dan geef ik toch graag een goede en handige lifestyle tip mee. Ik moet bekennen  dat mij dat enorm kan ergeren. Zo vuiltjes in huis. Ook al heb ik het perfecte excuus en kan ik niet dagelijks poetsen. Toch hebben wij hier zo wel enkele makkelijke trucjes die ervoor zorgen dat het allemaal goed meevalt. Bernard doet er namelijk zelf graag altijd een schepje bovenop met zich eens goed te schudden bij het binnenomen of na een stevige dut.

Tips & Tools:

Met de komst van Bernard één jaar geleden bleek dat toch een groot aandachtspunt. Een ruwharig hondje verliest normaal niet veel haar, maar Bernard bleek een langharig hondje te zijn met een plukvacht. Wij stofzuigen dan ook elke dag. En daar heb ik een handig exemplaar voor sinds kort.

  • Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends: Deze stofzuiger werkt heel revolutionair voor het oppikken van kleine haartjes. Ideaal als je een hond of kat in huis hebt dus. Ook al mag hij niet in de zetel. De haartjes belanden zo wat overal waar hij gaat. Wat maakt het toestel dan anders dan andere stofzuigers? Deze heeft 2 opvangbaksystemen. Eentje kan je vullen met water wat heel handig is voor het stofzuigen van Bernard zijn kussen, matten en ons tapijt. Trouwens ook zeer handig om op deze manier te stofzuigen met mijn huisstofallergie. Het stof dwarrelt niet meer naar boven maar wordt sneller mee opgenomen door de zuigmond. Op die manier worden onaangename geurtjes ook weg genomen. Het toestel is ook heel compact en makkelijk op te bergen. Hier wordt deze dagelijks gebruikt. Het toestel wordt ook geleverd met een speciaal mondstuk voor het verwijderen van dierenhaartjes van meubilair. Bernard mag nu niet in de zetel komen, maar voor het reinigen van zijn kussen vind ik het ook handig.

  • Geurkaarsje: Ik ben sowieso een enorme fan van geurkaarsen zeker nu in de herfst.
  • Was & plas: wekelijks wordt elk kussen of deken van Bernard gewassen met heel veel wasverzachter. Ruikt zalig en hij ruikt er zelf ook naar dan. Natuurlijk wassen we hem ook regelmatig en gaat hij naar de hondentrimmer maar ik moet je niet vertellen dat een natte hond ook een geurtje heeft. Als het regent, drogen we hem dan ook altijd goed af. En zijn bench en onze vloer wordt ook frequent gepoetst (minstens 1 x per week).
  • Verluchten: regelmatig een raam open zwieren

De oranje, witte en grijze Cycloon Hybrid Pet & Friends is beschikbaar voor € 299,99 // Meer informatie over Thomas en producten van Thomas is beschikbaar op www.robert-thomas.de of op de Facebookpagina van het bedrijf.
   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!