Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Het ideale cadeau // Justframeit

saar-vandegaer No Comments

Het ideale cadeau // Justframeit

Saar Vandegaer No Comments

In het tijdperk van de digitale fotografie vergeten we al wel eens onze foto’s effectief te printen wat af en toe een gemiste kans is. Ik zeg dit voornamelijk tegen mezelf omdat ik het vaak vergeet. Nu ergens wil ik ook geen huis propvol met foto’s van onszelf overal maar deze vond ik toch echt een leuk exemplaar van afgelopen jaar. Mijn favoriete insta-foto zeg maar. Sowieso ben ik blij met elke foto waar we alle 4 op staan. Dus bij deze nog eens een extra dikke merci aan de toevallige passant die dag! Het was misschien niet de perfecte dag kwa belichting, maar het is wel echt zoals we zijn. Ik wist dat Tim dat ook super ging vinden, dus bestelde ik deze voor zijn kerstmis. Want eerlijk gezegd is het vinden van een perfect cadeau voor iemand waar je al 19 jaar mee samen bent alles behalve een evidentie. Om niet te hervallen in gewoontes en ik niet alweer met een pyjama of paar kousen wilde aankomen, koos ik voor dit fotocadeau. En nog beter, ik liet het al meteen framen zodat ik de kader al kon ophangen aan de muur. Het ideale plekje bleek boven het bureautje dat door ons allemaal wel wat gebruikt wordt. De kinderen tekenen er of spelen er denkoefeningen, ik zit daar meestal te bloggen of te lezen en we passeren er elke avond om naar boven te gaan. In ons geval zelfs meerdere keren, ah ja want eerst is er het avondritueel van de kinderen.


Het frame wordt goed verpakt geleverd. Het enige wat je moet doen is de juiste kader kiezen, je foto uploaded (ik ging voor eentje op mijn instagram) en bestellen. Er worden altijd handige klevende spijkers van Tesa bij geleverd. Wat een handige uitvinding is dat. Ik gunde Tim het plezier om deze al voor hem op te hangen. Dan moest hij voor een keertje niet klussen. Ik kan zeggen, dat werd ten zeerste gewaardeerd. Er volgde zelfs enige verontwaardiging.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!