Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Het grote debat

intago No Comments

Het grote debat

intago No Comments

En toen kreeg ik telefoon van VTM Telefacts met de vraag of ze me even mochten komen interviewen na het zien van mijn laatste blogpost…

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Woensdagmorgen was mijn blogpost net online gegaan toen mijn telefoon ging. VTM wou mij komen interviewen in het kader van de gebeurtenissen. Dat ging dan verschijnen tijdens het grote debat als vraag voor het panel.

Enkele uurtjes later stonden in mijn living een cameraman, geluidsman en reporter. Ivonne deed net haar middagdutje en Gijs was wat onder de indruk. Dat is ook duidelijk te zien in de uitzending. Hij wou vooral dicht bij zijn mama zijn.

Jammer genoeg ging het niet helemaal zoals ik dacht. Ik stelde enkel mijn introductievraag dus misschien hierbij toch nog een kleine nuance. Ik was in eerste instantie een bezorgde mama voor de toekomst van mijn kinderen. Zij gaan wel degelijk groot worden met het idee dat terreur steeds dreigend is en dat het elke dag zomaar kan gebeuren. Dat zoveel militairen voor de toegang aan de luchthaven normaal is en dat we een beetje leven met angst.
Ben ik bang? Ja, een beetje wel en dat mag. Maar daarom ga ik mijn leven niet laten leiden door angst. Want Gijs en Ivonne zijn niet meteen bang van wat ze zien op tv. Ze zien het onderscheid niet tussen realiteit en fictie. Nog niet…Maar wat ze wel zien is dat wij bang zijn. En dat probeer ik net wat te vermijden. Kinderen moeten kind zijn en ze mogen beseffen dat stoute mensen overal zijn. Dat is normaal…En als ze daarover praten dan praten wij daar ook over. Nee, wat zeg ik, dan moeten we erover praten.

En dat had ik graag even uitgebreider gezegd VTM ;-). Dus bij deze…

Liefs,
Saar

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!