Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

herbruikbare watjes

saar-vandegaer 3 Comments

herbruikbare watjes

Saar Vandegaer 3 Comments

Wie mijn opgemaakte video zag van afgelopen maand wist het al, ik gooide minder verpakking weg. Ok ok ik gooi nog te veel verpakking weg. Over sommige dingen hebben gewoon weinig controle en dat is soms toch wat jammer. Maar ik doe mijn best. Met kleine stapjes vooruit zeg maar. Ik begon bij het begin. Elke video toonde ik zo een 3-tal verschillende lege verpakkingen van wattenschijfjes. Een volger van mij wees me erop en ik maakte er een terecht werkpuntje van.

Ik scrolde door het internet en vond al snel mijn gading in verschillende webshops. De wattenschijfjes verdwenen met 1 klikje al snel in mijn winkelmandje. Toegegeven lijken ze heel erg op wasbare borstkompressen. Volgens mij zijn ze ook wel een beetje hetzelfde. Wat ik over deze biokatoenen watjes vooral kan vertellen is dat ze heel aangenaam aanvoelen op de huid en worden geleverd in een handig wasnetje.

Make-up eraser Action

Naast de watjes gebruik ik trouwens al heel lang een make-up eraser of cloth. Werkt heel makkelijk en mild. Gezien ik ook altijd een ‘krak’ ben in het treuzelen met was of beter gezegd het al eens op een hoop laat komen waardoor ik zonder watjes val, komt de cloth goed van pas. Ik vond de mijne heel eenvoudig bij Action.

Nadelen van de wattenschijfjes:

Ik gebruik mijn watjes voor alles waarvoor ze moeten dienen. Sinds ik ze ook gebruikte om mijn nagellak te verwijderen is de rode kleur er echter niet uit geraakt. Jammer dat dat zelfs met een kookwasje niet lukt.

We kunnen besluiten dat ik minder afval heb. Ik probeerde ook al de recycleerbare wattenstaafjes trouwens.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

3 Comments

 • Griet februari 24, 2019 at 3:55 pm

  Ik was van plan om herbruikbare watjes te kopen, omdat ik ook wel erg veel afval heb van de gewone watjes en dat kan beter! De make-up remover cloths van Primark zijn trouwens super fijn 🙂 die gebruik ik heel erg graag.

 • […] De maand februari is achter de rug dus tijd voor een kleine chic-chat met een overzicht. Altijd fijn trouwens om feedback te krijgen van jullie bevindingen. Dus laat zeker iets weten. Zo leerde ik dankzij Sarah ‘Haaikie‘ de herbruikbare wattenschijfjes kennen. 4 pakjes per video was er toch echt wel een klein beetje over. Om de een of andere reden hebben deze ook een fijne impact op mijn huid. Meer daarover lees je hier. […]

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!