Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Happy Kids

intago No Comments

Happy Kids

intago No Comments

Afgelopen woensdag was ik te gast bij de boekenvoorstelling van Happy Kids van Lobke Gielkens. Het was mijn allereerste boekenvoorstelling ooit. Hoe was het?

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Ik kreeg voor mijn verjaardag enkele jaren terug haar allereerste boek Het leuke mamaboek cadeau van mijn broer. Toen ik de foto van de auteur zag, dacht ik “Ah maar ik herken haar van ergens!“. En dat klopte want we zaten samen aan de hogeschool. . Het was sinds het lezen van dat boek dat ik haar blog begon te volgen. Dan hadden we nog Make it, Blog it, Share it waardoor ik eigenlijk zelf ook ben beginnen bloggen. En nu zijn we aan nummertje 3.

Boekenvoorstelling

Ik maakte toch een kleine vreugdedans toen Lobke me de uitnodiging stuurde voor haar boekenvoorstelling in de Kleine Johannes. Dat wou ik niet missen! Tijdens het Femma blogweekend in oktober gaf ze ons al de primeur dat ze ging starten met schrijven aan haar 3de boek. Ik was alvast raaaazend benieuwd!
Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar bij het binnenkomen in de boekenwinkel kreeg ik meteen een warm welkom. Er waren nog kindjes, waaronder Frauke en Kobe zelf, aan het knutselen en er stond een kleurrijke tafel gevuld met veel lekkers. In de Kleine Johannes is het zo gezellig en kunnen kindjes ook hun hartje ophalen en zich uitleven in de speelhoek. Ik ga zeker nog eens terug met Gijs en Ivonne.
Na de speeches van zowel de uitgever als Lobke zelf had ik de kans om even met haar te gaan babbelen. Ik vroeg haar de toppers uit haar boek en wat ze mij zeker kan aanraden. De buitenkeuken is echt een leuk ding om te maken van oude paletten. Of het verven van de houten lepels, of een paasboom, of een uitstapje naar een zorgboerderij en ga maar door.

Waarover gaat het boek?

Veel vakantievreugde, zalige gezinsweekends of funny feestjes … Het hele jaar door zijn er tal van momenten waarop je samen met je kinderen kan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft, met de tablet of televisie ver uit de buurt. In dit kalenderboek met meer dan 100 gratis of betaalbare uittips krijg je heel wat inspiratie om de leukste plekjes van België (en Nederland) te ontdekken en pluk je er doorheen het hele jaar leuke, duurzame en goedkope DIY-tips for kids uit voor elke gelegenheid.
In Happy Kids! verzamelt journaliste en mamablogster Lobke Gielkens massa’s originele en goedkope ideetjes om het hele jaar door creatief aan de slag of op stap te gaan samen met je kinderen. Een handige en vrolijke doe-gids waar niet alleen kinderen maar ook hun mama’s en papa’s gelukkig van worden!

Wat vind ik van het boek?

De look & feel van het boek spreekt enorm aan. De lay out is leuk gedaan, mooie kleurencomposities en toffe foto’s. Het leest vlot en is echt een handige gids voor uitstapjes. Telkens ik een pagina omsloeg dacht ik: “ah ja, moeten we doen!“, “oh ja hoe tof!“. Kortom een inspiratie voor een hele tijd. Dankjewel Lobke voor alweer zo een topper! Ook voor de uitnodiging! Het was echt gezellig!

Liefs,
Saar

Het boek is te koop in de boekhandel voor €19,95

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Do I have abs yet? .
Je hebt elegante fitmoms en dan heb je mij, maar hey motivatie is alles. En met de juiste muziek vind ik het nog tof ook. 
#workitout #happy
  • Hoera Tim 
#happybdayhubby
  • Two peas in a pod #broerenzus
  • Kleine handige Harry in huis. Sinds Gijs zijn haar zo wat langer is, doet hij mij altijd een beetje denken aan Wim Lybaert. Hij gaat het nog een beetje laten groeien zei hij vandaag. Laat die tips voor krullen te verzorgen maar komen ☺️. #krullenbol
  • Geen zorgen, daarnet hadden ze een zware discussie over vals spelen met vier op een rij. Ook dat gebeurt hier met al eens wat geschreeuw. De valsspeler in kwestie haar naam begint met een I.
  • Ik beantwoord graag jullie vragen over make-up en huidverzorging. Op deze manier kan je dit ook later nog eens opnieuw bekijken. Vandaar geen live.
Het vervolg zie je in de volgende video #makeup #tutorial #skincare

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!