Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Griezelen met Halloween

saar-vandegaer No Comments

Griezelen met Halloween

Saar Vandegaer No Comments

Vandaag was de laatste dag school voor de vakantie. De kindjes mochten verkleed naar school. Ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar die van mij vinden Halloween effectief een groter en leuker feest dan carnaval. Maar deze mama is geen fan van Halloween. Gek hè, want het is eigenlijk mijn verjaardag. Ik zou het megafijn moeten vinden. Het is een trend overgewaaid van Amerika. En hoewel ik het wel kan verdragen, verkies ik ervoor om het te negeren. Maar ok, dat is dus wel buiten mijn kinderen om gerekend. Hier komen mijn makkelijke make-up tips voor Halloween.

Vorige week woensdag vroeg Gijs of hij zich alvast eens mocht verkleden als vampier. Mij allemaal goed want het griezelige skeletuniform en de heksenhoed worden vaak genoeg bovengehaald. Maar nu mocht ik de look dus helemaal afmaken. Een beautyblogger die dat dus eigenlijk liever niet doet maar het nu wel moet doen. Blijft straf hè?! Ok, hier gaan we dacht ik! Ik trok de schuif van mijn make-uptafel open en ging op zoek naar geschikte make-up. Ik nam een zwarte oogschaduw, eyeliner, rood lippotlood, donkere lipkleur (kwasi zwart) , mascara en wit poeder bij de hand.

Ivonne wil als heksenprinses naar school of als poezenheks. Zogezegd zo gedaan! Ik tekende een poezensnoet met zwarte eyeliner en deed een felle roze lipkleur op haar onderste lip. Eerlijk toegegeven vond ik ze zelf superschatting. Ze deed haar heksencape aan en was klaar om te griezelen! Gijs had precies net in iemands nek gebeten en bloed gedronken. Heel eenvoudig tekende ik met eye liner bij hem een spinnenweb op de ene wang en een litteken op de andere wang. Zijn ogen werden met zwarte oogschaduw donker gemaakt en over zijn ganse gezicht deed ik veel wit poeder. Naast zijn donkere lippen kwamen enkele bloeddruppels. Hij vond dat echt geweldig en voelde zich in zijn sas als vereeuwigde mini-dracula. Het kostte amper 5 minuutjes van mijn tijd.Maar vanmorgen was het nada, noppes. Allebei hadden ze nog wat last van hun ochtendhumeur vermoed ik. Er mocht geen make-up aangebracht worden. Maar ze gingen wel naar school in hun tenue, samen griezelen in de klas.

Ja, ik moet bekennen dat ik dat heel leuk vond om te doen. Op zich hoef je dus niets extra in huis te halen en kan je dat makkelijk realiseren zo. Zo naar school vrijdag, ik ben benieuwd! Hoe vieren jullie Halloween?

 

Ik schreef deze blog voor House of Diapers.
   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!