Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Griezelen met Halloween

saar-vandegaer No Comments

Griezelen met Halloween

Saar Vandegaer No Comments

Vandaag was de laatste dag school voor de vakantie. De kindjes mochten verkleed naar school. Ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar die van mij vinden Halloween effectief een groter en leuker feest dan carnaval. Maar deze mama is geen fan van Halloween. Gek hè, want het is eigenlijk mijn verjaardag. Ik zou het megafijn moeten vinden. Het is een trend overgewaaid van Amerika. En hoewel ik het wel kan verdragen, verkies ik ervoor om het te negeren. Maar ok, dat is dus wel buiten mijn kinderen om gerekend. Hier komen mijn makkelijke make-up tips voor Halloween.

Vorige week woensdag vroeg Gijs of hij zich alvast eens mocht verkleden als vampier. Mij allemaal goed want het griezelige skeletuniform en de heksenhoed worden vaak genoeg bovengehaald. Maar nu mocht ik de look dus helemaal afmaken. Een beautyblogger die dat dus eigenlijk liever niet doet maar het nu wel moet doen. Blijft straf hè?! Ok, hier gaan we dacht ik! Ik trok de schuif van mijn make-uptafel open en ging op zoek naar geschikte make-up. Ik nam een zwarte oogschaduw, eyeliner, rood lippotlood, donkere lipkleur (kwasi zwart) , mascara en wit poeder bij de hand.

Ivonne wil als heksenprinses naar school of als poezenheks. Zogezegd zo gedaan! Ik tekende een poezensnoet met zwarte eyeliner en deed een felle roze lipkleur op haar onderste lip. Eerlijk toegegeven vond ik ze zelf superschatting. Ze deed haar heksencape aan en was klaar om te griezelen! Gijs had precies net in iemands nek gebeten en bloed gedronken. Heel eenvoudig tekende ik met eye liner bij hem een spinnenweb op de ene wang en een litteken op de andere wang. Zijn ogen werden met zwarte oogschaduw donker gemaakt en over zijn ganse gezicht deed ik veel wit poeder. Naast zijn donkere lippen kwamen enkele bloeddruppels. Hij vond dat echt geweldig en voelde zich in zijn sas als vereeuwigde mini-dracula. Het kostte amper 5 minuutjes van mijn tijd.Maar vanmorgen was het nada, noppes. Allebei hadden ze nog wat last van hun ochtendhumeur vermoed ik. Er mocht geen make-up aangebracht worden. Maar ze gingen wel naar school in hun tenue, samen griezelen in de klas.

Ja, ik moet bekennen dat ik dat heel leuk vond om te doen. Op zich hoef je dus niets extra in huis te halen en kan je dat makkelijk realiseren zo. Zo naar school vrijdag, ik ben benieuwd! Hoe vieren jullie Halloween?

 

Ik schreef deze blog voor House of Diapers.
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • GIVEAWAY- time! Ik mag van @mangosonmonday deze machtig mooie poster weg geven. Hij komt in enkele varianten: geel, rood, wit en dit mooie mint. Wat moet je doen om te winnen?⁣⁣⁣
⁣⁣ 🎉volg @nietzomaarsaar ⁣⁣⁣
🎉volg @mangosonmonday⁣⁣⁣
🎉tag een vriendin⁣
🎉 delen is bonus
  • Wat belandt op de hit- of de shitlist?
  • Al 6 maanden onze beste vriendinnetje. Altijd kwispelend blij om ons te zien. Ik zou ze niet meer kunnen missen.
Er is trouwens een aanbieding ‘holiday sale offer’ van nog eens extra 10% bij je online bestelling met de code ‘Nietzomaarsaar10’. #idealofsweden #idealofswedenBE @idealofsweden
  • Endless sunshine ☀️ .
#ivonnekekswel #home
  • Ever thine,
Ever mine,
Ever ours!
~ Ludwig van Beethoven
.
Nog eentje van 31/12 met als dresscode ‘glitter of pailettekes’. En niet epoletten zoals sommigen van ons mannelijke gezelschap dachten. Wat moet een man toch ondergaan als je samen leeft met een beautyblogger? A touch of gold make-up. Wij zijn echte tegenpolen, hevig temperament en behulpzaam tov emotioneler, onzeker en introvert. Maar samen is dat mooi in evenwicht. Wie wat is hou ik in het midden of mogen jullie raden.
Maar denk dat dit wel heel erg herkenbaar is voor velen, niet? 
Sorry Tim, te schattig om niet te delen.
  • Ik weet het nog goed. Gijs zijn eerste moment waarbij hij als ukkepuk de pot bloem uit de kast nam en alles vol strooide alsof er deeg moest uitgerold worden over mijn keukenvloer. Net op een dag waarbij ik kotsmisselijk en aldus nog maar net zwanger boven de pot hing. Een vriendin fluisterde me op dat moment toe: “het is een fase, het is een fase, het is een fase,...” Toen ik aan dit boek begon dacht ik daar vaak terug en nog steeds. Het zijn geen baby’s meer maar ze gaan nog steeds door zo een fases en brengen mij daardoor ook telkens in een nieuwe opvoedkundige fase. Over samen slapen of ‘s nachts uit bed moeten kan ik niet meer echt meespreken. Over huiswerk maken, je kind laten ontplooien en eetproblemen aanpakken daarentegen...
Maar eerlijk is eerlijk, dit boek had ik echt veel vroeger moeten lezen. Een handige gids voor de nieuwgeboren moeders in mijn naaste omgeving. Ik herkende meteen zoveel stukjes over het WTF gevoel van net bevallen te zijn ( ja ook ik belde de vroedvrouw om te melden dat ik een orgaan was verloren, maar het was een bloedprop). Verder staan er veel tips trouwens in dit boek rond selfcare. Iets waar ik wel wat belang aan hecht. Dat heeft een impact met hoe je je voelt denk ik dan. Het boek staat boordenvol tips en advies voor het eerste jaar als mama. @rieno_ nam wat expertes onder de arm voor hun advies rond specifieke topics. En het beste, droogshampoo is ook shampoo! 
Dat is een blijver 🙃! #hetiseenfasehetboek #parenting

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!