Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Goede voornemens part 3

intago No Comments

Goede voornemens part 3

intago No Comments

Het BBG-programma van Kayla is afgerond. De 12 weken zijn voorbij! Heb ik het volgehouden? En wat is mijn eindresultaat?

Tijd voor een update! Het 12-weken programma is afgerond. Hoe is het met mij? Is het gelukt? Heb ik het volgehouden tot op het bittere einde? En wat is mijn eindresultaat. Ik toon jullie een leuke voor & na – foto!

Ik heb het programma volledig afgerond. Mijn eindresultaat is -7kg en -76cm. Ik ben het meets cm’s kwijt op de buik en ook wel wat op de benen. Heb ik een bikini body zoals beloofd? Nee, helaas nog niet. Daarvoor zal ik toch nog enkele BBG-reeksen moeten doen. Maar kom, ik kom wel van een eindje en ben wel best tevreden. Nu en dan krijg ik wel wat complimenten dus het resultaat mag gezien worden denk ik dan.

Wat ik er het leukst aan vind?

Ik heb vooral meer energie. Het doet me deugd en ik vind mijn ontspanning wel in sport en beweging. Alle kleding is weer een maatje kleiner dus shoppen zit er ook weer in!

Heb ik het hele programma afgerond?

Wel vanaf week 10 ben ik wat bergaf gegaan. Ik vond de combinatie LISS, workout heel zwaar. En ik kwam gewoon niet aan alles in 1 week. Het waren wat drukke weken maar de laatste 2 weken heb ik dus niet gedaan zoals het programma voorschrijft. Misschien ging ik net in die 2 weken blokjes krijgen ;-). Nee, grapje!

Wil ik het nog eens doen?

Ja hoor! Ik begin morgen na een rustpauze van enkele weken, met Kayla, opnieuw! Ik geloof echt in het programma. Vooral de combinatie met LISS (Low Intensity Steady State cardio) zorgt ervoor dat je resultaat boekt.

Doe ik daarbuiten nog iets van beweging?

Ik ga nog steeds joggen. Mijn doel was om de ‘Urban Run’ mee te kunnen lopen in Hoegaarden en dat is me gelukt. Ik heb daar 5 km kunnen lopen. Sindsdien blijf ik lopen. Op vakantie liep ik opnieuw 5 km en vorige week liep ik voor het eerst 7,5 km. (dankzij Sofie) Ik loop nu 1 keer per week samen met een vriendin die al heel wat meer kilometers kan lopen en zij coacht mij zo een beetje. Met 2 lopen is vaak ook gewoon veel gezelliger. We babbelen wel veel waardoor het tempo misschien iets te laag ligt maar voor mij is het prima zo. Ik ben haar wel heel dankbaar en ik geniet van de babbels.
Laat ons zeggen na 30 jaar van 0,0 beweging, sport en conditie heb ik nu wel iets opgebouwd wat ik graag wil onderhouden. Mijn volgende doel is aldus tegen de zomer 10km kunnen lopen en een nieuw 12 weken programma van ‘ons Kayla’ afronden.

Wish me luck!

Via deze weg wil ik ook wel al mijn steunpilaren hiervoor wat bedanken! Sofie, Jennifer, Lisa en Liefje! Thanks en natuurlijk aan al wie mij ‘good vibes’ stuurde en bestookte met complimentjes ook. Want als je de strijd aangaat met kilo’s en beweging en mensen sturen je complimentjes of positieve berichtjes, dat motiveert je enorm!

Liefs,
Saar

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!