Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Goede voornemens part 2

intago No Comments

Goede voornemens part 2

intago No Comments

Een kleine evaluatie van mijn goede voornemens. 1 maand is volledig gepasseerd dus de 1ste 4 weken van mijn challenge zijn voorbij. Wat is mijn resultaat tot hiertoe?

Tijd voor een korte update!

Januari begon met goede voornemens. Tijd voor een korte update na een maand op mijn voeding letten maar ook na 4 weken Kayla.

resultaat:

CM’s: – 44 cm
Kilo’s: – 5 kg

Voeding

Kwa voeding lukt het aardig. Door de week houden wij het principe van Pascale Naessens aan dus eliminatie van de koohlydraten. Maar nu en dan zijn er wel uitschuivers moet ik toegeven. Ik bedenk me dat suiker volledig schrappen van mijn menu beter zou zijn. Ik werd dan ook uitgedaagd door Lisa (misz_lisette op instagram) en Sofie (sportify_fie op instagram) voor een 40 days without sugar challenge. 40 dagen suikervrij! Ik bekijk dit week per week en of het haalbaar zal zijn maar vol goede moed start ik eraan. Het ontbijt bestond uit gember-citroenthee met zelf gemaakte bananenbrood wat overigens een heerlijk tussendoortje is trouwens.

Fit & Healthy

Nu vliegen de kilo’s er vermoedelijk ook niet af omdat ik meer aan beweging doe. Mijn kuiten zijn zelfs iets zwaarder geworden en dat wou ik niet echt. Maar kom spieren is ook ok. Ik beweeg 6 dagen op 7. Dat wil zeggen dat ik het programma van Kayla tot hiertoe gevolgd heb en dat het goed verloopt. De motivatie van ‘the kaylamovement’ doet veel. We hebben met enkele mama’s die mee gestart zijn in de eerste week dus een eigen groepje opgericht. Daar motiveren we mekaar en geven we tips. Heerlijk is dat toch!
Natuurlijk moet je alles wel zelf doen en jezelf motiveren maar dat lukt tot hiertoe aardig. DIe cm’ers moeten eraf! Ik moet zeggen dat ik zoiets nog nooit zo lang heb volgehouden. Ik zal nog meer zeggen, ik schreef mezelf in voor een ‘urban run’. Ik ga op 22 maart 5 km lopen. Dat wil zeggen dat ik een doel voor ogen heb. Een hele uitdaging als je weet van waar ik kom. Ik kon nog gene kilometer aan 1 stuk lopen zonder dat ik bijna neerviel. Maar het voelt goed en ik voel me beter in mijn vel. Ik heb meer energie wat zalig is.

Hoe hou ik het vol tijdens het lopen? Naar de horizon kijken, en gewoon mijn hoofd leegmaken. Wat met slecht weer? Ik loop ook met slecht weer en wind op kop. Ik vind dat altijd lastig de eerste 10 minuutjes maar daarna ben je opgewarmd en lukt het wel.

Mijn volgende doel is nog 3 kg eraf tegen Gijsjes verjaardag op 3 maart. Ik hoop dat het me lukt. Steun mij en moedig mij aan zou ik zeggen want ik kan het gebruiken. Ik post dagelijks ook updates op Snapchat. Dus wie graag dagelijks een update wil, kan je me daar volgen als ‘nietzomaarsaar’ of op instagram.

Liefs,

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • GIVEAWAY- time! Ik mag van @mangosonmonday deze machtig mooie poster weg geven. Hij komt in enkele varianten: geel, rood, wit en dit mooie mint. Wat moet je doen om te winnen?⁣⁣⁣
⁣⁣ 🎉volg @nietzomaarsaar ⁣⁣⁣
🎉volg @mangosonmonday⁣⁣⁣
🎉tag een vriendin⁣
🎉 delen is bonus
  • Wat belandt op de hit- of de shitlist?
  • Al 6 maanden onze beste vriendinnetje. Altijd kwispelend blij om ons te zien. Ik zou ze niet meer kunnen missen.
Er is trouwens een aanbieding ‘holiday sale offer’ van nog eens extra 10% bij je online bestelling met de code ‘Nietzomaarsaar10’. #idealofsweden #idealofswedenBE @idealofsweden
  • Endless sunshine ☀️ .
#ivonnekekswel #home
  • Ever thine,
Ever mine,
Ever ours!
~ Ludwig van Beethoven
.
Nog eentje van 31/12 met als dresscode ‘glitter of pailettekes’. En niet epoletten zoals sommigen van ons mannelijke gezelschap dachten. Wat moet een man toch ondergaan als je samen leeft met een beautyblogger? A touch of gold make-up. Wij zijn echte tegenpolen, hevig temperament en behulpzaam tov emotioneler, onzeker en introvert. Maar samen is dat mooi in evenwicht. Wie wat is hou ik in het midden of mogen jullie raden.
Maar denk dat dit wel heel erg herkenbaar is voor velen, niet? 
Sorry Tim, te schattig om niet te delen.
  • Ik weet het nog goed. Gijs zijn eerste moment waarbij hij als ukkepuk de pot bloem uit de kast nam en alles vol strooide alsof er deeg moest uitgerold worden over mijn keukenvloer. Net op een dag waarbij ik kotsmisselijk en aldus nog maar net zwanger boven de pot hing. Een vriendin fluisterde me op dat moment toe: “het is een fase, het is een fase, het is een fase,...” Toen ik aan dit boek begon dacht ik daar vaak terug en nog steeds. Het zijn geen baby’s meer maar ze gaan nog steeds door zo een fases en brengen mij daardoor ook telkens in een nieuwe opvoedkundige fase. Over samen slapen of ‘s nachts uit bed moeten kan ik niet meer echt meespreken. Over huiswerk maken, je kind laten ontplooien en eetproblemen aanpakken daarentegen...
Maar eerlijk is eerlijk, dit boek had ik echt veel vroeger moeten lezen. Een handige gids voor de nieuwgeboren moeders in mijn naaste omgeving. Ik herkende meteen zoveel stukjes over het WTF gevoel van net bevallen te zijn ( ja ook ik belde de vroedvrouw om te melden dat ik een orgaan was verloren, maar het was een bloedprop). Verder staan er veel tips trouwens in dit boek rond selfcare. Iets waar ik wel wat belang aan hecht. Dat heeft een impact met hoe je je voelt denk ik dan. Het boek staat boordenvol tips en advies voor het eerste jaar als mama. @rieno_ nam wat expertes onder de arm voor hun advies rond specifieke topics. En het beste, droogshampoo is ook shampoo! 
Dat is een blijver 🙃! #hetiseenfasehetboek #parenting

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!