Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Goede voornemens part 1

intago No Comments

Goede voornemens part 1

intago No Comments

Hoe zat dat ook alweer met die goede voornemens? Wel we zijn begonnen op 3 januari. Een leuke combinatie van gezond eten met bewegen. Maar kan ik dat ook?

Zoals afgesproken begon ik op 3 januari met mijn goede voornemens. Gezond eten in combinatie met meer bewegen want afvallen lukt niet in mijn geval zonder beweging. Nu wou ik ook mezelf andere gewoonten aanleren. Dus een gezonde geest in een gezond lichaam heeft beweging nodig.

Bewegen

Fitnessabonnementen en groepslessen zijn niet helemaal aan mij besteedt. Ik wil het wel altijd proberen maar helaas is opgeven makkelijker dan volhouden. Want ja ik geef het toe. Ik ben een ‘couch potatoe’! Wat doe ik dan wel graag? Gewoon gaan joggen. Wat ooit begon met gaan lopen met ‘Evy’ is iets wat is blijven hangen. Dus telkens ik begin met mijn goede voornemens, herbegin ik met lopen maar nu wil ik dat het blijft duren. Op dagen dat het buiten te slecht weer is, geen excuses want dan sta ik op de crosstrainer. En voor de andere dagen? Hoe ga ik het volhouden?

Wel, een andere mama, Sofie, waarmee ik bevriend ben stelde me het Kayla Itsines programma voor. Wie is Kayla? Een Australische personal trainer die een programma heeft ontwikkelt. Sofie jogt al een hele tijd en wou nu iets bijkomend doen. Op 12 weken fit en gezond een bikinilijf hebben!
Wow! Na 2 zwangerschappen waarbij de laatste ik 19 kg aankwam, is dat überhaupt nog mogelijk? Wat moet ik daarvoor doen?
Een @ home schema volgen. 6 van de 7 dagen in een week moet je bewegen. Dit door 3 type trainingen Resistance training (spiertrainingen, cardio trainingen), LISS trainingen (snelwandelsessies) – HIIT training (interval training). De HIIT training doe ik dan met Evy zodat je eigenlijk loopt en wandelt zoals Evy in het ‘Start-to-run’ programma. Daarnaast nog stretch dag en 1 rustdag per week. Het lijkt zo goed als onmogelijk maar doordat het zowel snelwandelen in afwisseling met buik -en armspieroefeningen is vind ik het echt doenbaar. En wat met slecht weer? Wel Liss’en doen we met 2. Sofie en ik gaan dus op dinsdag en donderdagavond samen 45 à 50 minuten Lissen. Ook bij -7°? Jaja Ook bij -7°, stormweer en regen. Na 14 dagen kan je dat al zeggen. Door erover te bloggen, is het nog een extra motivatie om vol te houden. Bij het opmeten vanmorgen ben ik 10 cm kwijt.

Dus voor de mama’s die me op woensdagmiddag aan de schoolpoort zagen arriveren in mijn jogging tenueke, dat is de reden. Ik had net een ‘Kaylake’ gedaan. Op naar nog 10 weekjes…

Gezonde voeding

Sinds kerst vorig jaar ben ik wat kilo’s verloren maar die laatste 10 moeten er ook nog af. Dan is het overgewicht weg en ben ik terug fit. We koken en eten dus een tijdje volgens de principes van Pascale Naessens. Ik merk gewoon al even door minder koohlydraten te eten dat ik me beter voel. Geen opgeblazen gevoel meer want ik ben daar wat gevoelig aan. Ik toon enkele van de receptjes die we al hebben uitgeprobeerd. Elke maandag zit ik met mijn neus in de ‘Naessens-boeken’ en dan kiezen we onze weekmenu zorgvuldig uit. Voor de kindjes doe ik er wel enkele aardappelen/rijst of pasta bij. Maar gek genoeg is het te doen. Ik geef me tijdens het weekend een beetje vrij. Ga ik op restaurant, dan ga ik op restaurant en elke dag eet ik een stuk chocola. Maar dit in combinatie met beweging gaat mij precies wel goed af. Intussen zegt de weegschaal -3kg. Daar word ik wel gelukkig van. Op naar de volgende 7 en dan zien we wel…. Geen crashdieet, geen shakes maar hopelijk iets wat ik eeuwig en altijd kan blijven volhouden. Intussen merk ik dat mijn lichaam snakt naar water, fruit, granola in de ochtend en beweging dus hopelijk blijft dat zo.

Nog wat ‘Naessens’ liefhebbers of sportievelingen? Wat doen jullie graag? Als jullie nog tips voor me hebben, hoor ik het graag. Ook voor sportoutfits want daar ben ik wel wat naar op zoek. Snel weer een update hier 😉

Liefs,

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op.  Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!