Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Goede voornemens, is dat iets voor jou?

saar-vandegaer No Comments

Goede voornemens, is dat iets voor jou?

Saar Vandegaer No Comments

Ons belangrijkste goede voornemen bij de start van een nieuw jaar is er eentje dat elk jaar terugkomt. Ik wens het iedereen toe, een goede gezondheid!

Afvalupdate

Ervoor zorgen dat we gezond mogen blijven komend jaar. Tuurlijk is dat het allerbelangrijkste maar daar moeten we dus ook voor een groot deel zelf voor zorgen. Continue de juiste keuzes maken, al jaren van de overtollige zwangerschapskilo’s af raken en afgelopen zomer is dat ook gelukt. Nu wil ik graag nog een stapje verder gaan. Dus ja, ik wil graag nog wat afvallen begin 2018. Nog wat kilo’s, maar afgelopen decembermaand bracht me op een verkeerd spoor. Speculaas, snoepgoed, chocola, pralines, koolhydraten en ga maar door. Ik ging weer wat de verkeerde keuzes maken. ’s Avonds in de zetel krijg ik weer zin in allerlei, en schuim ik de kasten af. Wel 10 keer gaat die koelkast open en dicht. Herkenbaar? Ach afvallen, het is toch ook werkelijk iets met vallen en opstaan.

Hoe kan dit beter?

De enige methode die kwa voeding voor mij werkt is gewoon zoveel mogelijk het beperken van suikers. Er wordt gedurende 14 dagen niets getolereerd van suiker en dan heb je er ook echt geen zin of behoefte meer in. Dat is hard en moeilijk in een maand met vele feestjes, maar zo is het jammer genoeg altijd iets. Ik probeer ervoor te zorgen dat mijn eten wel gevarieerd is en gezonde keuzes nemen de bovenhand. Af en toe is een scheve schaats toegestaan zolang het doordeweeks een juiste afweging is.  Mijn ideale lunch van het moment is een verse groentesoep met een volkoren boterham met plantaardige boter. Becel heeft nu 2 nieuwe varianten met walnoot of avocado. De eerste is onze favoriet en smaakt heerlijk in combinatie met een plakje kaas.

Op vlak van beweging staan wandelingen met Bernard bovenaan de agenda als vrijetijdsbesteding. 10 000 stappen per dag is ons absolute minimum. Nadien ploffen we in de zetel voor de kachel neer. Althans ik in de zetel en hij op zijn kussen. Trouwens na zo een wandeling heb ik hoe dan ook geen zin meer in zoetigheid want beweging legt de maag even stil. Hopelijk kan ik nog even volhouden en alle verleiding weerstaan.

In 2018 ga ik voor de juiste keuzes. Nog meer gezond eten, genieten van zoetigheid nu en dan en meer bewegen. Dat zal kwa energie alleen maar boostgevend zijn!

Als je nog handige tips hebt, laat het gerust weten.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!